Connect with us

7 SEMNE că o geantă este CONTRAFĂCUTĂ

FASHION & BEAUTY

7 SEMNE că o geantă este CONTRAFĂCUTĂ

7 SEMNE că o geantă este CONTRAFĂCUTĂ

Gențile contrafăcute și falsurile se regăsesc din ce în ce mai des pe piață. Află acum cum să recunoști o astfel de copie și să o deosebești de genata originală!

O geantă de brand este o piesă la care trebuie să te gândeşti foarte bine înainte de a alege să faci o astfel de investiţie. Punctul în care îţi cumperi o astfel de piesă este unul foarte important, întrucât acesta va spune foarte multe despre modul în care alegi să îţi utilizezi banii şi să îi reinvesteşti în piese de calitate.

Dacă ai decis să îţi achiziţionezi o astfel de geantă, ar trebui să ţii cont de tipul modelului pe care vrei să îl cumperi. Ar trebui să optezi pentru un model care să poată fi asortat la orice ţinută şi care să nu se distrugă uşor în timp, prin purtare.

Cu toate acestea, ar trebui să acorzi foarte mare atenţie acelor câteva mici detalii care fac diferenţa între o geantă originală şi o reproducere. Piaţa pe care se comercializează falsuri este una extrem de dezvoltată, astfel că este foarte posibil să achiziţionezi o piesă contrafăcută fără să îţi dai seama de faptul că aceasta nu este originală, decât mult prea târziu. Iată care sunt acele câteva detalii la care trebuie să acorzi atenţie atunci când cumperi o astfel de geantă.

Fii foarte atent la detalii

Genţile de brand se deosebesc de celelalte genţi în principal prin calitatea lor. Astfel, zgârieturile, cusăturile strâmbe sau firele ieşite de pe la colţuri nu sunt acceptabile în cazul unei genţi de brand. Dacă vezi aceste detalii pe geanta pe care o ai în faţă, aceasta cel mai probabil nu este originală.

Verifică accesoriile

Fiecare componentă a genţii sau accesoriu al acesteia trebuie să fie perfectă, astfel că toate încuietorile, fermoarele, niturile sau sistemele de prindere trebuie să fie perfecte. În cazul în care ai senzaţia că acestea sunt strâmbe sau nu de bună calitate, ar trebui să nu cumperi geanta.

Verifică atent calitatea materialelor

Genţile scumpe sunt confecţionate din materiale de foarte bună calitate, astfel încât să fie cât mai rezistente. Astfel, pielea este mereu groasă, textura acesteia este una plăcută la atingere. În ceea ce priveşte piesele din metal, acestea arată perfect, aspectul metalului este uniform pe toată suprafața acestuia, având de altfel şi o anumită greutate. În cazul în care observi că materialul unei genţi nu este neted sau prezintă denivelări, acesta nu este de bună calitate.

Verifică emblema

Unii oameni acordă atât de multă atenţie detaliilor, încât uită să se uite la principalul lucru care distinge o geanta de brand de una normală – EMBLEMA. Emblema firmei care a produs geanta trebuie să arate perfect, literele din nume să fie de aceeaşi dimensiune şi să fie perfect aliniate şi poziţionate. Marginile lor nu trebuie să fie ciobite sau zgâriate.

Numărul de serie

Verificarea numărului de serie este probabil cel mai sigur mod prin care poţi verifica autenticitatea unei genţi. Fiecare geantă are atribuit un număr de serie unic care este notat undeva în interiorul genţii şi poate fi verificat pe site-ul producătorului. Cu toate acestea. în ultima vreme fabricanţii de genţi contrafăcute au început să noteze în interiorul genţilor numere de serie ale genţilor valabile.

Studiază ambalajul

Brand-urile acordă întotdeauna foarte mare atenţie atât produsului, cât şi ambalajului acestuia. Astfel, genţile de firmă sunt livrate împreună cu un săculeț special în care le poţi păstra fără a fi atinse de praf, iar cutia genţii trebuie să fie de asemenea de bună calitate. Lucrurile imprimate pe ea precum numele brandului sau alte detalii grafice trebuie să fie perfecte.

Existenţa semnelor distinctive

Pe lângă aceste diferenţe generalizate, există anumite lucruri specifice fiecărui brand în parte. Astfel, înainte să îţi achiziţionezi o geantă de la un anumit brand, ar trebui să studiezi care sunt caracteristicile specifice ale acelui brand. De exemplu, genţile Prada nu au niciodată căptuşeala în culori contrastante.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus