Connect with us

7 SECRETE pentru a arăta mai ÎNALTĂ și mai SUBȚIRE

FASHION & BEAUTY

7 SECRETE pentru a arăta mai ÎNALTĂ și mai SUBȚIRE

7 SECRETE pentru a arăta mai ÎNALTĂ și mai SUBȚIRE

Orice fată își dorește să pară mai înaltă și mai subțire. Aplică aceste trucuri și vei avea o siluetă de invidiat. Iată ce poți face pentru a arăta ca un adevărat fotomodel!

Multe persoane consideră că a fi mic de statură este un defect, însă există şi anumite avantaje ale acestui fapt. Cu toate acestea, este destul de greu să îmbraci o siluetă scundă. Trebuie să ai mare grijă la modul în care îţi echilibrezi ţinuta astfel încât să nu ajungi să pari mai scundă decât eşti. Iată care sunt lucrurile şi combinaţiile de care trebuie să ţii cont în cazul în care eşti mică de statură.

Combină o fustă cu o bluză

Atunci când eşti mică de statură, trebuie să acorzi mare atenţie proporţiilor. Dacă vei purta haine largi, vei da senzaţia că te pierzi sub acestea. Combinaţia fustă şi bluză băgată înăuntru îţi va accentua talia şi te va face să pari mai înaltă şi mai subţire.

Acordă atenţie curelelor şi pantofilor

Dacă eşti scundă, ar trebui să eviţi curelele late întrucât acestea te vor face să pari mică şi îndesată. Optează pentru o curea subţire. În cazul în care vrei să porţi botine până la gleznă sau mai înalte, ar trebui să le alegi fie într-o nuanţă neutră, asemănătoare cu cea a pielii tale, fie în acelaşi ton cu pantalonii sau fusta pe care o porţi. În rest, ar fi ideal să alegi pantofi cât mai decupaţi în faţă.

Jachete şi sacouri

Dacă eşti scundă, nu ar trebui să îţi împovărezi ţinuta cu sacouri sau jachete mult prea voluminoase. Acestea nu doar că vor face ca silueta ta să se piardă, însă îţi vor şi scurta picioarele. Este ideal să optezi pentru jachete scurte, care îţi vor accentua talia şi te vor face să pari mai înaltă.

Cardigane

Un cardigan lung poate adăuga iluzia câtorva centimetri în plus la înălţimea ta. Cu toate acestea, trebuie să acorzi importanță lungimii cardiganului. Dacă acesta se va opri la jumătatea gambei tale, va părea că eşti mai scundă. În cazul în care acesta se va apropia de glezne, tu vei părea mai înaltă.

Rochiile

Rochiile voluminoase avantajează femeile înalte, însă poate părea că sufocă o fată mică de statură. Pentru fetele scunde, ar fi recomandate rochiile scurte şi strâmte, din materiale fluide, care le pun în evidenţă talia.

Amestecul de culori

Chiar dacă combinaţiile de culori pot părea extrem de interesante, acestea secționeaza silueta. Dacă vei alege o ţinută într-o singură culoare de sus până jos, tu vei părea să ai o silueta elongată şi mai suplă. De asemenea, ar fi recomandat să alegi haine în culori închise.

Combinaţia de jeanşi şi tricou

Atunci când eşti scundă, tricourile mai scurte îţi vor accentua talia şi te vor face să pari mai suplă. Optează pentru un crop top şi po pereche de jeanşi cu talie înaltă care vor da senzaţia de picioare mai lungi şi vei arăta superb.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus