Connect with us

8 TRUCURI de frumusețe care chiar FUNCȚIONEAZĂ

FASHION & BEAUTY

8 TRUCURI de frumusețe care chiar FUNCȚIONEAZĂ

8 TRUCURI de frumusețe care chiar FUNCȚIONEAZĂ

Internetul este plin de tot felul de trucuri ciudate de frumusețe care nu fac decât să îți consume timpul și energia și nu funcționează! Iată care sunt cele mai utile 8 trucuri de frumusețe!

Fiecare fată știe că a avea grijă de ea însăși și de imaginea ei necesită mult timp și efort. Există însă momente în care fie nu dispuneți de timpul și spațiul necesar, fie sunteți pur și simplu comode și ați vrea să duceți lucrurile la capăt mult mai repede, așa că vă venim în ajutor cu câteva soluții simple la probleme pe care le puteți întâmpina în viața de zi cu zi!

O alternativă a gelului pentru sprâncene

În cazul în care ai rămas fără gel pentru sprâncene, te poți descurca și cu un fixativ normal. Pulverizează puțin fixativ pe o periuță specială de sprâncene sau pe o baghetă mai veche de la rimel. Piaptănă apoi sprâncenele cu ea și vei fi foarte mulțumită de rezultat.

Redă-le unghiilor culoarea naturală

Unghiile pot căpăta o tentă gălbuie dacă utilizați o mulțime de culori de lac de unghii sau ojă. Pentru a le face să arate din nou sănătoase, înmoaie un tampon de vată în suc de lămâie și apoi înfășoară-l în jurul unghiei și acoperă totul cu folie de aluminiu. Așteaptă așa timp de 10-15 minute, apoi dă-le jos și spală-te pe mâini.

Repară rapid o unghie ruptă

Folosește o punguță de ceai pentru a repara unghiile rupte. Taie o bucată care să se potrivească cu unghia. Aplică apoi un strat de lac de unghii și taie orice exces din exteriorul unghiei. Această soluție nu va fi eficientă pe termen lung însă, provizoriu va funcționa.

Utilizează fardul de obraz pentru a da rujul un finisaj mat

Pentru a da buzelor un aspect luxos și mat, utilizează fardul de obraz în acest fel. Ai însă grijă să alegi o nuanță asemănătoare cu a rujului.

Secretul manichiurii perfecte

Înainte de a aplica lacul de unghii, aplică balsam de buze sau cremă grasă pe pielea din jurul unghiilor. Acest lucru va preveni orice pete de ojă ce ar putea apărea pe piele dacă nu ești atentă. Îndepărtează apoi oja de pe margine cu un bețișor de urechis și totul va fi perfect.

Folosește uleiul pentru copii în loc de spumă de ras

Acest truc simplu te poate ajuta să eviți iritarea și să îți hidratezi mai bine pielea.

Scapă de părul electrizat

Problema părului electrizat este una cu care ne confruntăm toate de foarte multe ori. Pentru a rezolva această problemă, tapotează cu un șervețel uscat pe toată suprafața firelor de păr, începând de la rădăcină și până la vârfuri.

Scapă de petele de ruj de pe dinți

Deși rujul poate arăta foarte bine pe buze, petele de ruj de pe dinți sunt extrem de inestetice. Pentru a scăpa de excesul de ruj din interiorul buzelor, trece-ți degetul arătător printre buze de câteva ori. Astfel, te vei asigura că scapi de orice surplus și nu vei mai avea probleme!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus