Connect with us

4 TRUCURI pentru ALBIREA dinților la tine acasă! Obține DINȚI ALBI în doar o SĂPTĂMÂNĂ!

FASHION & BEAUTY

4 TRUCURI pentru ALBIREA dinților la tine acasă! Obține DINȚI ALBI în doar o SĂPTĂMÂNĂ!

4 TRUCURI pentru ALBIREA dinților la tine acasă! Obține DINȚI ALBI în doar o SĂPTĂMÂNĂ!

Orice om își dorește să aibă un zâmbet curat și frumos! Nu trebuie să îți faci tratamente profesionale pentru a arăta fantastic! Folosește aceste trucuri simple!

Fiecare persoană îşi doreşte să aibă un zâmbet alb şi strălucitor. Studiile au dovedit că zâmbetul este unul dintre principalele lucruri pe care le observăm la o persoană şi că tindem să ne dorim mai mult să ne împrietenim cu o persoană cu un zâmbet îngrijit decât cu una care nu pare să îşi îngrijească dinții.
Dacă vrei să ai un zâmbet alb şi strălucitor, nu eşti obligat să apelezi la specialişti sau la tratamente profesionale în care investeşti sume enorme de bani. Există câteva remedii naturale pe care le poţi folosi chiar la tine acasă şi care îţi vor albi rapid zâmbetul. Iată care sunt principalele ingrediente eficiente în albirea dinţilor.

1. Bicarbonatul de sodiu

Acesta este probabil unul dintre cele mai utilizate remedii pentru albirea dinţilor acasă. Efectul abraziv al bicarbonatului ajută la curăţarea dinţilor şi la albirea acestora. Poţi utiliza bicarbonatul în locul pastei de dinţi, clătindu-ți foarte bine gura după utilizare. Foloseşte bicarbonat de 2-3 ori pe săptămână, pentru a evita sensibilizarea gingiilor şi distrugerea smalţului protector al dinţilor.

2. Salvia

Salvia este un ingredient foarte bun în eliminarea petelor formate pe suprafaţa exterioară a dinţilor. Freacă frunzele de salvie de suprafaţa dinţilor de 2-3 ori pe săptămână şi vei observa cum suprafaţa dinţilor va fi curățată şi culoarea lor se va uniformiza.
3. Peroxidul de hidrogen (apa oxigenată)

Această substanţă se găseşte la farmacie într-o concentraţie optimă. Îmbibă o dischetă de vată cu apă oxigenată şi freacă suprafaţa dinţilor, apoi clăteşte cu apă din abundenţă.

4. Argila

Cel mai probabil nu te-ai fi gândit niciodată că argila ţi-ar putea curăța dinții însă, asemenea bicarbonatului, argila are un efect astringent, însă mult mai blând. Argila trebuie folosită şi ea asemenea unei paste de dinţi, amestecată cu apă până când obţii o pastă omogenă. Spală-te cu argilă de 2 ori pe săptămână şi vei observa cum dinții tăi vor fi curăţaţi foarte bine. De asemenea, argila are efect de purificare a zonei bucale, astfel că te va scăpa de orice alte infecţii sau probleme ai avea.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus