Connect with us

10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

LIFESTYLE

10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

Multe cupluri se despart din cauza faptului că fac lucruri greșite în cele mai IMPORTANTE momente! Învață care sun cele mai grave 10 astfel de greșeli!

De multe ori te bucuri de intimitate și de partener, însă apoi lucrurile par să se destrame. Flacăra pasiunii dispare și începeți să dormiți spate în spate? Multe persoane au experimentat această situație, fiind mai mult decât o somplă scenă din filme.

Unii oameni dau vina pe incompatibilitate, alții se satură de aceeași rutină și susțin că acesta este motivul pentru care relația nu mai funcționează. Dar cum ne putem explica existența cuplurilor care par să se iubească cu aceeași pasiune și forță după ani întregi de căsnicie?

Multe dintre relații se destramă din cauza faptului că partenerii nu știu cum să se comporte unul cu celălalt în anumite momente, precum cele în care sunteți în public, într-o vizită, dimineața sua imediat după ce ați făcut dragoste.

Iată care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să le faci niciodată dupa ce ai avut parte de intimitate alături de partenerul tău.

1. Te duci la baie să te speli

Multe persoane se îndreaptă spre baie imediat după terminarea momentelor pasionale, însă intimitatea nu se termină odată cu terminarea contactului propriu-zis. Astfel, ar trebui să continui să stai alături de partenerul tău.

2. Ți se face foame și te apuci să mănânci

Dacă faci acest lucru, înseamnă că mintea ta este momentan ocupată dpoar cu gânduri legate de mâncare, deși ar trebui să te gândești în continuare la partenerul tău și la momentele frumoase petrecute împreună. Nu te arunca imediat spre bucătărie.

3. Ești de acord ca partenerul să doarmă în altă cameră

Chiar dacă dormiți în camere separate, nu este o idee prea bună să vă separați imediat după ce ați terminat momentele intime. Este foarte important sa petreceți timp împreună atât înainte, cât și după.

4. Adormi imediat

Multe cupluri sau cel puțin unul dintre parteneri fac asta și anume adorm imediat după. Ar trebui să profiți de aceste momente pentru a discuta despre lucruri interesante sau frumoase cu partenerul tău.

5. Citești sau butonezi telefonul

Nu face asta chiar imediat. Atunci când ești cu partenerul tău, deconectează-te de celelalte lucruri, cel puțin până când celălalt adoarme. După asta poți reveni la ativitățile normale din rutina ta de seară.

6. Te îmbraci imediat

Dacă vei face acest lucru rapid, partenerul tău va crede că te grăbești și că întreg momentul a fost superficial.

7. Te uiți la televizor

Chiar dacă unii oameni simt nevoia să se relaxeze sau să se deconecteze uitându-se la televizor, este foarte posibil ca partenerul tău să se simtă lezat daca nu împărtășesc și ei aceste obiceiuri.

8. Începi să te plângi în legătură cu momentele intime din trecut

Nu există nimic altceva mai jenant decât acest lucru, mai ales având în vedere faptul că îți pot face partenerul să se simtă rușinat. Dacăați avut de a face cu o situație neplăcută, ar trebui să o discutați imediat, nu peste câteva săptămâni.

9. Începi să lucrezi

Acest lucru nu va face decât să îi arate partenerului că nu ai prețuit deloc momentul și că nu ai așteșptat decât a totul să se termine pentru a putea să te reîntorci la muncă.

10. Îți chemi copiii

Dacă le-ai dat de lucru copiilor sau i-ai trimis pe undeva pentru a te reconecta cu partenerul tău, nu-i chema înapoi imediat. Fiecare cuplu cu copii are nevoie de anumite momente intime în care să se bucure unul de celălalt.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus