Connect with us

10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

LIFESTYLE

10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

10 GREȘELI frecvente pe care le fac CUPLURILE după o noapte de DRAGOSTE

Multe cupluri se despart din cauza faptului că fac lucruri greșite în cele mai IMPORTANTE momente! Învață care sun cele mai grave 10 astfel de greșeli!

De multe ori te bucuri de intimitate și de partener, însă apoi lucrurile par să se destrame. Flacăra pasiunii dispare și începeți să dormiți spate în spate? Multe persoane au experimentat această situație, fiind mai mult decât o somplă scenă din filme.

Unii oameni dau vina pe incompatibilitate, alții se satură de aceeași rutină și susțin că acesta este motivul pentru care relația nu mai funcționează. Dar cum ne putem explica existența cuplurilor care par să se iubească cu aceeași pasiune și forță după ani întregi de căsnicie?

Multe dintre relații se destramă din cauza faptului că partenerii nu știu cum să se comporte unul cu celălalt în anumite momente, precum cele în care sunteți în public, într-o vizită, dimineața sua imediat după ce ați făcut dragoste.

Iată care sunt lucrurile pe care nu ar trebui să le faci niciodată dupa ce ai avut parte de intimitate alături de partenerul tău.

1. Te duci la baie să te speli

Multe persoane se îndreaptă spre baie imediat după terminarea momentelor pasionale, însă intimitatea nu se termină odată cu terminarea contactului propriu-zis. Astfel, ar trebui să continui să stai alături de partenerul tău.

2. Ți se face foame și te apuci să mănânci

Dacă faci acest lucru, înseamnă că mintea ta este momentan ocupată dpoar cu gânduri legate de mâncare, deși ar trebui să te gândești în continuare la partenerul tău și la momentele frumoase petrecute împreună. Nu te arunca imediat spre bucătărie.

3. Ești de acord ca partenerul să doarmă în altă cameră

Chiar dacă dormiți în camere separate, nu este o idee prea bună să vă separați imediat după ce ați terminat momentele intime. Este foarte important sa petreceți timp împreună atât înainte, cât și după.

4. Adormi imediat

Multe cupluri sau cel puțin unul dintre parteneri fac asta și anume adorm imediat după. Ar trebui să profiți de aceste momente pentru a discuta despre lucruri interesante sau frumoase cu partenerul tău.

5. Citești sau butonezi telefonul

Nu face asta chiar imediat. Atunci când ești cu partenerul tău, deconectează-te de celelalte lucruri, cel puțin până când celălalt adoarme. După asta poți reveni la ativitățile normale din rutina ta de seară.

6. Te îmbraci imediat

Dacă vei face acest lucru rapid, partenerul tău va crede că te grăbești și că întreg momentul a fost superficial.

7. Te uiți la televizor

Chiar dacă unii oameni simt nevoia să se relaxeze sau să se deconecteze uitându-se la televizor, este foarte posibil ca partenerul tău să se simtă lezat daca nu împărtășesc și ei aceste obiceiuri.

8. Începi să te plângi în legătură cu momentele intime din trecut

Nu există nimic altceva mai jenant decât acest lucru, mai ales având în vedere faptul că îți pot face partenerul să se simtă rușinat. Dacăați avut de a face cu o situație neplăcută, ar trebui să o discutați imediat, nu peste câteva săptămâni.

9. Începi să lucrezi

Acest lucru nu va face decât să îi arate partenerului că nu ai prețuit deloc momentul și că nu ai așteșptat decât a totul să se termine pentru a putea să te reîntorci la muncă.

10. Îți chemi copiii

Dacă le-ai dat de lucru copiilor sau i-ai trimis pe undeva pentru a te reconecta cu partenerul tău, nu-i chema înapoi imediat. Fiecare cuplu cu copii are nevoie de anumite momente intime în care să se bucure unul de celălalt.

Citește și 5 SEMNE că nu ești cu BĂRBATUL potrivit. Nu-l IGNORA pe ultimul!

Relațiile care par perfecte nu sunt întotdeauna chiar așa. Ai văzut probabil oameni care se despart, deși se iubesc. Credem cu tărie că dacă două persoane vor să fie împreună, ele ar trebui să aibă o poveste de viață cu un final fericit. Dar viața nu merge întotdeauna așa. Iată câteva semne care arată că o relație nu merge cum trebuie:

1. Prea multe certuri

Mulți ar putea spune, glumind, că certurile sunt sarea și piperul unei relații. Desigur, acestea nu pot fi evitate și sunt esențiale pentru dezvoltarea relației. Ar trebui să îți pui însă probleme dacă acestea apar zilnic. Ce se va întâmpla în următorii ani, dacă din toată dragostea voastră vor rămâne numai certurile și insultele? Imaginează-ți cum va fi viața ta alături de acest om? Ceea ce vezi se potrivește cu ideea ta despre familie și dragoste?

2. Gelozia

Auzim adesea că dragostea e mai puternică dacă există gelozie. De fapt, asta nu e așa. Dacă partenerul tău este apropiat de o altă persoană, asta nu înseamnă că există sentimente nepotrivite la mijloc. Mulți nu înțeleg însă asta și cred că iubitul sau iubita este proprietatea lor. Gelozia este un indicator al lipsei încrederii în tine. Faptul că iubești este irelevant dacă nu reușești să îți controlezi gelozia.

3. Distanța

De cele mai multe ori, relațiile nu mai merg bine atunci când unul dintre parteneri pleacă în străinătate. Cu cât e mai mare distanța dintre voi, cu atât vă întâlniți mai rar și vă petreceți timpul liber în mod diferit. Relațiile la distanță sunt foarte grele. După luni în care nu v-ați văzut, imaginea celui drag începe să se estompeze din memorie. Nicio conversație pe Skype sau pe mail nu poate înlocui comunicarea față în față și, chiar dacă dragostea rămâne, sfârșitul e probabil inevitabil și aproape.

4. Îndoielile

E ceva normal să ai sentimente de îndoială în relație, să cedezi lașității din când în când și să fii puțin îngrijorat/ă atunci când vine vorba de a trăi lângă cineva pentru totdeauna. Într-o relație sănătoasă însă, temerile și îndoielile o să dispară. Vei deveni mai tolerant în legătură cu trăsăturile partenerului și vei avea o atitudine mai calmă, fără panică. Dacă ai îndoieli persistente, atunci ceva e probabil în neregulă cu relația sau cu tine. Poate că te ține trecutul pe loc – sau frica. Poate chiar ceva din relație te face să te mai gândești. Nu ar trebui să ignori acest semnal.

5. Diferențele

Contrariile se atrag – poate că ai auzit de foarte multe ori această frază. În viață însă, nu se întâmplă mereu așa. Poate că relația a fost în regulă atâta timp cât ați fost amândoi la aceeași școală, dar după ce ți-ai găsit o slujbă, ați petrecut mai puțin timp împreună, iar sentimentele s-au răcit. Sigur că e imposibil să găsești pe cineva ale cărui planuri să coincidă perfect cu ale tale. Totuși, concepția despre viață, despre împărțirea rolurilor în familie, despre a fi părinte, despre educație și valorile morale ar trebui să semene. Dacă nu se potrivesc foarte bine, nu te amăgi, oricât de puternică ar fi dragostea.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus