Connect with us

O MIREASĂ de 93 de ani ne cere AJUTORUL pentru a-și alege rochia PERFECTĂ! Pe care să o aleagă: A, B, C sau D?

FASHION & BEAUTY

O MIREASĂ de 93 de ani ne cere AJUTORUL pentru a-și alege rochia PERFECTĂ! Pe care să o aleagă: A, B, C sau D?

O MIREASĂ de 93 de ani ne cere AJUTORUL pentru a-și alege rochia PERFECTĂ! Pe care să o aleagă: A, B, C sau D?

Această femeie are nevoie de ajutor să-și găsească rochia de mireasă perfectă pentru că nu reușește să se decidă ce să aleagă! Tu care crezi că este rochia perfectă pentru ea?

De când sunt mici, fetele visează la nunta visurilor lor iar mare parte din aceasta constă în alegerea rochiei perfecte de mireasă. Fiecare dintre noi îşi doreşte să arate absolut superb în cea mai importantă zi din viaţa noastră, aşa că este normal ca procesul căutării rochiei de mireasă să fie unul laborios şi dificil.

Cu toate acestea, există şi mirese care privesc problema invers şi care nu s-au îndrăgostit de o singură rochie, precum Sylvia Martin, o frumoasă viitoare mireasă în vârstă de 93 de ani, care se căsătoreşte cu prietenul său de foarte mulţi ani, Frank Raymond, în vârstă de 88 de ani. Sylvia nu se poate decide ce rochie de mireasă să aleagă dintre cele 4 pe care le-a selectat până acum.

Astfel, pentru a găsi o rezolvare a problemei ei, Sylvia a făcut unul dintre lucrurile pe care le fac majoritatea oamenilor aflaţi în impas atunci când vor să găsească rapid o soluţie – apelează la oamenii de pe internet.

Povestea a început atunci când această străbunică din Canberra, Australia, a mers la cumpărături pentru a-şi găsi rochia ideală, a probat foarte multe rochii dintre care a selectat doar 4 la final, din care însă nu putea să aleagă. Pentru a o ajuta, o persoană apropiată i-a făcut 4 poze diferite şi le-a postat pe Facebook pentru a cere părerea oamenilor legat de varianta de rochie pe care aceasta ar trebui să o aleagă.

De asemenea, în postarea de pe Facebook se mai menţiona şi faptul că Frank a rugat-o pe Sylvia de multe ori să se căsătorească cu el, însă că aceasta a refuzat de foarte multe ori, crezând că va da dovadă de lipsă de respect faţă de soţul ei care a decedat. În urmă cu un an, Sylvia s-a îmbolnăvit şi s-a mutat la Canberra pentru a fi mai aproape de familia ei, iar Frank a crezut că toată speranţa legată de înfăptuirea unei căsătorii este pierdută, având în vedere că el locuia în alt oraş.

După ce a reuşit o recuperare miraculoasă în urma bolii, Sylvia l-a căutat din nou pe Frank şi l-a convins să se mute alături de ea în Canberra.

Atunci când s-au reîntâlnit, Frank a decis să facă o ultimă încercare aşa că a cerut-o din nou în căsătorie şi, după ce a convins-o pe aceasta că îşi poate păstra numele de familie al fostului soţ şi după căsătorie, aceasta a acceptat într-un final să îi devină soţie.

Ei bine, chiar dacă nunta acestui cuplu va fi cu siguranţă una superbă şi noi din păcate nu vom reuşi să participăm la ea, am putea măcar să contribuim la alegerea rochiei perfecte de mireasă.

Tu ce rochie i-ai recomanda Sylviei să aleagă? A, B, C, sau D?

#1. A

#2. B

#3. C

#4. D

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus