Connect with us

10 imagini AMUZANTE despre EPILAT pe care doar FEMEILE le înțeleg

LIFESTYLE

10 imagini AMUZANTE despre EPILAT pe care doar FEMEILE le înțeleg

10 imagini AMUZANTE despre EPILAT pe care doar FEMEILE le înțeleg

Dacă multe persoane cred că menstruația este singura problemă cu care se confruntă femeile, ei bine, este cazul să aflați că viața fetelor este mult mai complicată decât vă așteptați. Fiecare femeie își dorește să arate constant cât mai bine și să fie cât mai frumoasă, iar acest lucru implică bineînțeles și a avea o piele fină și strălucitoare.

Astfel, epilatul devine o parte importantă a rutinei zilnice a fiecărei fete în parte. Însă lucrurile nu sunt atât de simple pe cât ar părea. Procesul de epilare este mult mai obositor, dureros și agonizant decât v-ați fi așteptat. Următoarele ilustrații te vor face să înțelegi mai bine care sunt lucrurile cu care se confruntă femeile legat de epilat și de îngrijirea pielii. Dacă ești femeie, te vei regăsi cu siguranță în aceste imagini. Iar dacă ești băiat, aeste imagini te vor ajuta să o înțelegi mai bine pe iubita ta.

1. Atunci când se epilează, fiecare femeie își dorește să reușească să nu greșească nimic și să nu se rănească, astfel încât să reușească să aibă picioare perfecte. Din păcate, foarte rar se întâmplă acest lucru.

2. Atunci când relația dintre doi parteneri este una solidă și deschisă, lucrurile de acest gen ar trebui sa nu facă decât să provoace râsete și distracție, sub nicio formă dezgust.

3. Foarte rar o femeie reușește să facă un lucru perfect de la cap la coadă.

4. Multe persoane cred că femeile arată mereu perfect și că sunt constant pregătite pentru orice, însă adevărul este că, atunci când au ocazia, ele apelează la confort în detrimentul aspectului fizic.

5. Orice femeie a fost la un moment dat în situația în care și-a dorit extrem de tare să arate perfect, însă a avut parte de un detaliu minor care i-a dat bătăi de cap toată ziua!

6. Desigur că, atunci când o fată reușește să obțină o piele fină și strălucitoare, va face orice este posibil pentru a reuși să îi facă pe toți să observe acest lucru.

7. Dacă odată cu vârsta devenim mai înțelepți, această înțelepciune se transpune și în modul în care fiecare femeie privește epilatul și îngrijirea făcută doar de dragul celorlalți.

8. Fiecare femeie a ajuns la un moment dat la concluzia că nu mai vrea să le facă pe plac celorlalți și că nu își dorește decât să fie relaxată și să se simtă bine cu ea însăși.

9. De ce ar fi nevoie să ne chinuim atât de mult în condițiile în care eficiența și ingeniozitatea ne pot scăpa din absolut orice situație problematică?

10. Bineînțeles că perfecțiunea nu poate dura la nesfârșit astfel că, pe cât de delicate și de feminine sunt femeile în prima zi după epilat, pe atât de mult se schimbă în zilele următoare.

Dacă vrei să vezi și mai multe ilustrații care arată care este diferența dintre așteptările legate de viața de femeie și transpunerea acestora în realitate, citește în continuare!

Viața femeilor este extrem de grea! Fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu numeroase probleme pe care bărbații nu le vor înțelege niciodată și încearcă să expună în fața acestora cea mai bună variantă a lor. Însă una dintre principalele probleme ale femeilor, este cea a așteptărilor. Oamenii se așteaptă că, dacă ești femeie, o să știi să gătești, să te îmbraci frumos și să te aranjezi și o să debordezi de feminitate și de delicatețe.

Deși nu toate reușim să facem în mod natural aceste lucruri, probabil fiecare femeie încearcă. Și cum rareori poți să ai succes de la prima încercare, din când în când trebuie să acceptăm și rezultatele mai puțin fericite ale eforturilor noastre.

1. Atunci când vrei să îți impresionezi iubitul cu o prăjitură făcută în casă, este normal să te aștepți să arate ca cele din reclamele de la televizor, însa nu toate suntem niște bucătărese înnăscute.

2. Dacă până acum v-ați așteptat ca toți copiii să fie la fel de cuminți și de zâmbăreți ca în reclame ei bine, vă anunțăm că cei mici reușesc întotdeauna să depășească orice fel de așteptare.

3. Bineînțeles că ne dorim cu toții ca, în urma decorării, primul apartament să arate ca și când ar fi fost rupt din paginile unei reviste, însă lucrurile nu se întâmplă pe atât de ușor pe cât ne-am dori noi.

4. Atunci când îți cumperi un produs cosmetic nou, te aștepti ca acesta să te facă să arăți asemenea fetelor din reclame, însă vei avea nevoie de puțin antrenament înainte de a învăța cum să îl stăpânești.

5. Nu există nicio femeie care să nu își dorească la un moment dat să poată avea bucle largi și frumoase însă, indiferent de cât de bune ar părea toate tutorialele de pe internet, toate avem zile în care rezultatul nu este chiar cel la care ne-am fi așteptat.

Vezi continuarea aici. 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus