Connect with us

10 trucuri pentru ca pantofii cu toc sa fie mai comozi si sa poti sa mergi fara probleme in ei

FASHION & BEAUTY

10 trucuri pentru ca pantofii cu toc sa fie mai comozi si sa poti sa mergi fara probleme in ei

Fetele au o mulțime de probleme în legătură cu pantofii cu toc, iar cele mai obișnuite dintre acestea sunt bătăturile și durerile provocate de purtatul acestora. E într-adevăr o provocare să găsești pantofi cu toc confortabili fără să renunți la un aspect frumos și elegant al acestora și al piciorului. Nu e însă imposibil să te simți confortabil în niște pantofi cu toc înalt – iată câteva trucuri care te vor ajuta să poți să te simți mai comod și să mergi mai ușor în pantofii cu toc:

1. Leagă-ți degetele

Dacă folosești bandă adezivă pentru a-ți lega degetele când porți pantofi cu toc, vei evita problemele cu presiunea exercitată asupra venelor și cu umflarea picioarelor. Trebuie doar să îți legi cel de-al doilea și cel de-al treilea deget.

2. Folosește deodorant pentru margini

Dacă aplici deodorant pe marginile pantofilor nu vei mai face bătături și îți va fi mai ușor să te încalți cu ei.

3. Folosește punguțe umplute cu apă pentru a-ți lărgi pantofii

Pantofii noi sunt aproape întotdeauna foarte strâmți. Ca să-i lărgești, pune în ei punguțe umplute cu apă și apoi bagă-i în congelator. Mai apoi, sparge gheața în interiorul pantofilor. După aceea vor fi mult mai confortabili.

4. Încalță-te cu șosete groase și usucă-ți pantofii cu uscătorul de păr

Ca să îți poți lărgi pantofii mai ușor, pune-ți o pereche de șosete groase, încalță-te cu pantofii și apoi pornește uscătorul de păr. Aceștia se vor lărgi și tu vei putea să stai încălțată cu ei toată ziua.

5. Folosește șampon uscat pentru a evita transpirația

Picioarele transpirate îți pot cauza bășici sau, mai rău, te pot face să te dezechilibrezi și să cazi. Pentru a evita aceste lucruri, aplică-ți șampon uscat pe picioare înainte de a purta tocuri.

6. Nu trece direct de la tocuri la pantofi fără toc

Picioarele tale trebuie să se adapteze la diferența de înălțime. De aceea, ar trebui să treci de la tocuri înalte la tocuri mai joase și abia apoi la balerini.

7. Folosește glaspapir pentru a evita alunecarea

Freacă glaspapirul de spatele pantofilor tăi cu toc, în acest fel, talpa lor nu va mai fi la fel de netedă și nu va mai aluneca, astfel că tu vei scăpa de pericolul de a cădea cu ei.

8. Folosește pernițe pentru a te obișnui cu pantofii cu toc

Pernițele dinăuntrul pantofilor sunt întotdeauna o binecuvântare, pentru că te fac să te simți confortabil. Dacă nu vin unele cu pantofii, cumpără-le separat și pune-le în pantofi.

9. Înmoaie-ți picioarele

Asigură-te că îți înmoi picioarele în apă călduță pentru 20 de minute înainte de noaptea în care vei purta pantofii cu toc. Picioarele tale se vor ajusta mai ușor în pantofi.

10. Cumpără pantofii cu toc seara

Până seara picioarele tale se mai umflă, așa că pantofii care ți se potrivesc atunci au măsura corectă.

8 greșeli de stil care te fac să pari bătrână și lipsită de stil

În decursul vieții, fiecare persoană își formează niște obiceiuri – și poate fi destul de greu să scapi de ele. Fiindcă timpul nu stă însă niciodată pe loc, trucurile tale de frumusețe favorite, care te ajută să atragi atenția tuturor și să le câștigi admirația, se pot întoarce împotriva ta. Iată câteva dintre greșelile de stil și de modă pe care le faci și care te fac să nu arăți la fel de bine pe cât ți-ai dori:

1. Nu respecți proporțiile

Pentru a arăta întotdeauna tânără și frumoasă, ține mereu cont de proporții. Atunci când porți niște pantaloni largi, poartă ceva strâmt în sus – și vice versa. Combină un tricou supradimensionat cu blugi skinny. De asemenea, ai grijă ca toate hainele să ți se potrivească perfect ca măsură.

2. Porți accesorii de aceeași culoare

Geanta, pantofii și cureaua de aceeași culoare arată foarte demodat (mai ales dacă au imprimeuri animale pe ele). Ca să ai o ținută luxoasă e suficient să ai un singur element colorat – restul lucrurilor pot fi în nuanțe neutre.

3. Nu porți o curea

Hainele largi fac corpul să pară greoi și fără formă, adăugându-ți niște ani și niște kilograme în plus. Imaginea ta va fi mereu irezistibilă dacă încerci să faci să pară că ai o siluetă de tip „clepsidră”.

4. Îți place prea mult stilul retro

Moda este ciclică, dar nu trebuie să rămâi blocată la un stil dintr-un anumit deceniu. Chiar și un articol vestimentar universal, precum blugii, poate să te îmbătrânească dacă nu este în pas cu moda. De exemplu – blugii evazați sunt un model care te îmbătrânește. Alege unii care să îți scoată în evidență picioarele.

5. Îți iei în continuare haine pentru adolescente

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, e normal ca stilul tău să se schimbe. Nu mai purta lucrurile pe care le foloseai când aveai 15 sau 20 de ani. Blugii cu pietricele și tricourile cu desene nu te fac să pari mai tânără – din contra, arată nepotrivit. Vei părea tânără și frumoasă dacă porți cei mai simpli blugi și tricouri fără imprimeuri.

6. Porți ochelari cu o ramă învechită

Lumea s-a convins de mult că ochelarii sunt un accesoriu stilat și util, care pot să îți ajusteze trăsăturile feței sau să îți strice complet imaginea. Designerii oferă adesea multe alternative moderne pentru modelele clasice, așa că nu te încăpățâna să alegi rame învechite.

7. Îți porți părul lung și drept

Părul lung și drept evidențiază schimbările cauzate de vârstă de pe fața ta. Alege o tunsoare mai scurtă sau, dacă nu ești pregătită încă pentru o asemenea modificare, tunde-ți părul în scări.

8. Alegi culori greșite pentru ojă

Nimic nu trădează vârsta precum mâinile. Nuanțele de lila, piersică sau perlă adaugă ani în plus mâinilor tale. Dacă vrei ca acestea să pară tinere și îngrijite, alege o ojă albă sau de o altă culoare care să lumineze pielea. Unghiile ar trebui să aibă o formă ovală și să fie de lungime medie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus