Connect with us

8 trenduri de frumusețe care demonstrează că designerii și stiliștii nu mai au deloc idei

FASHION & BEAUTY

8 trenduri de frumusețe care demonstrează că designerii și stiliștii nu mai au deloc idei

În lumea modei lucrurile se află într-o continuă schimbare. Designerii lucrează necontenit la colecții noi iar persoanele influente din mediul online testează noi trucuri de frumusețe și stil. Unele dintre acestea iau un asemenea având încât împânzesc internetul și ajung să fie ridicate la rangul de trenduri. Din păcate, nu tot ceea ce ajunge să fie un trend este în mod necesar util și interesant. Iată care sunt câteva dintre cele mai amuzante și interesante trenduri inutile care circulă momentan pe internet.

1. Sprâncenele de forma unei pene

Internetul este plin de diverse variante ale sprâncenelor de forma unei pene – cu modele mai complicate sau mai simple. Un exemplu este coada de păun. Această tendință va fi probabil pe placul celor care au sprâncenele groase mai ales, care să le permită să experimenteze.

2. Sprâncenele false

Omenirea s-a obișnuit de mult ca perucile, genele și unghiile să fie false. Era nevoie să apară, desigur, și sprâncenele false. Acestea rămân atașate pe piele între trei zile și două
săptămâni.

3. Machiajul pentru urechi

Stiliștii și bloggerii de frumusețe au primit cu bucurie ideea de a-ți decora urechile cu cercei și farduri în culori cât mai diverse – lucru care oamenilor de rând li s-ar părea cam straniu.

4. Buze cu aspect neglijent

Buzele de acadea presupun ca rujul să fie ușor mânjit și să depășească conturul natural al buzelor, de parcă ai fi mâncat acadele. Dacă stai să te gândești mai bine, e ceva destul de
convenabil – vei fi cea mai la modă de la birou chiar dacă nu ai timp să te aranjezi dimineața.

5. Părul holografic

Această coafură este ideală pentru persoanele înnebunite după unicorni, deoarece părul tău va arăta exact precum cel al acestei creaturi fantastice. Din păcate, însă, vopseaua se ia destul de
rapid.

6. Efectul de pleoape umede

Fardul de pleoape umed seamănă cu luciul de buze, dar este format, de fapt, dintr-un primer transparent, un luciu pentru pleoape și alte componente. Nu e un produs de machiaj prea rezistent
însă, pentru că începe să se scurgă după zece minute.

7. Genele false cu LED

Ca să-ți poți accentua ochii mai bine, designerii au descoperit că poți apela la niște gene false luminoase – benzile LED se lipesc de pleoape cu ajutorul unui lipici special. Arată
spectaculos, dar nu au prea mulți admiratori.

8. Sprâncenele în formă de dragon

Moda experimentelor legate de sprâncene continuă – e foarte posibil ca în curând să se deschidă niște frizerii special pentru sprâncene. Stilul „dragon” a fost probabil inspirat de popularul
serial de televizune Game of Thrones.

9. Paietele aplicate pe fund

Aceasta este o tendință nebunească pentru cele cărora nu le e frică să iasă în evidență, accentuându-și mai ales o anumită parte a corpului. Paietele aplicate pe fund se fixează cu un gel sau
cu un fixativ. Mulți oameni se îndoiesc însă de succesul acestei tendințe.

10. Buzele vălurite

Buzele vălurite par mai mult ca o caricatură decât ca o tendință adevărată de machiaj, dar se pare că există cu adevărat și că multe persoane încearcă acest model.

11. Sprâncenele împletite

Aventura sprâncenelor nu are sfârșit – află, de exemplu, despre tendința care presupune să-ți împletești sprâncenele.

12. Lacrimile pictate

Lacrimile pictate sunt colorate și sclipitoare. Partea bună la ele e că nu ar mai trebui să îți faci griji dacă izbucnești deodată în plâns și ți se strică machiajul – vei fi chiar foarte la modă.

Citește și 8 trucuri pentru a deosebi produsele originale de cele contrafăcute

Produsele de machiaj și instrumentele pe care le folosim pentru aplicarea acestuia precum pensulele și burețeii sunt lucruri esențiale pentru majoritatea femeilor. Pentru a-și accentua frumusețea și pentru a fi atrăgătoare, femeilor le place să investească în produse de cea mai bună calitate. Majoritatea firmelor au, de obicei, o emblemă proeminentă pe produsele lor. Totuși, piața e în creștere și astăzi există multe produse contrafăcute, vândute la mai mult sau mai puțin același preț. Iată câteva sfaturi pentru a face diferența între ceva original și o imitație:

1. La un ruj fals, inscripțiile, aplicate la întâmplare, or să dispară, iar cutia va fi din materiale ieftine.

2. Rujul fals este mai înalt și mai lat decât cel original.

3. Fii atent la ofertele care sunt prea bune pentru a fi adevărate

Nu toate lucrurile contrafăcute se vând la prețuri mai mici decât originalele, dar o afacere incredibil de profitabilă ar trebui să te pună pe gânduri. Întreabă-te cum ceva care știi că are prețul de 140$, de exemplu, poate fi vândut pentru 50$.

4. Fii atent la produsele pe care le cumperi

E foarte probabil să cumperi aceleași produse iar și iar. Fii mai atent la ele, pentru că așa vei avea cu ce să compari produsele dubioase și vei putea să îți dai seama mai ușor dacă ceva e contrafăcut sau nu. Dacă îți iei ceva nou, poți să îl compari cu ce se vinde în alte magazine.

5. Fii atent la produsele care e evident că sunt prost făcute

Controlul calității lipsește adesea în cazul produselor contrafăcute, așa că e destul de simplu să te uiți la detaliile de fabricare. Chiar dacă nu se dovedește a fi un produs fals, chiar vrei ceva de așa proastă calitate?

6. Analizează cu grijă ambalajul

Firmele de reputație bună au de obicei mare grijă la ambalajele produselor lor. Fii cu băgare de seamă dacă vezi ambalaje de proastă calitate, cu inscripții care se șterg sau care parcă ar fi fost deschise. De asemenea, citește ce scrie pe ele. Greșelile de scriere sau gramaticale apar adesea pe bunurile contrafăcute. Fii atent și în cazul în care cutiile sunt foarte simple. Cele mai multe produse din ziua de azi au ambalaje care conțin o mulțime de informații, de la coduri de bare până la simboluri pentru reciclare. Caută și informațiile de contact ale producătorului – firmele de încredere lasă un număr de telefon sau o adresă la care să poată fi contactați.

7. Asigură-te că tot ce ar trebui să existe, există

Produsele contrafăcute nu includ adesea materialele suplimentare. Uneori nu apar nici toate părțile pe care ar trebui să le conțină produsul pe care îl cumperi.

8. Verifică website-ul producătorului

Multe companii mari au acum pe site-urile lor informații care să-i ajute pe cumpărători să detecteze produsele contrafăcute sau anumite coduri care să poată ajuta la verificarea veridicității unui produs. Încearcă să verifici acest cod pe site-ul producătorului atunci când vrei să verifici un produs.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus