Connect with us

Secretele mele de frumusețe pe perioada sarcinii. Uite cum combat celulita și vergeturile

ADELINA

Secretele mele de frumusețe pe perioada sarcinii. Uite cum combat celulita și vergeturile

Dragele mele, căci despre voi este vorba în acest articol, nu vă panicați odată cu apariția schimbărilor fizice din perioada sarcinii.
Slavă Domnului, avem antidot pentru orice. Din momentul în care testul de sarcină îți dă minunata veste că vei deveni mămică, nimic nu mai este la fel ca înainte – de la schimbări fizice, metabolism, regim de viață, ordinea priorităților și până la psihic, toate vor lua o altă formă. Dar asta nu reprezintă o stare de panică, chiar dacă multe dintre noi suntem foarte preocupate de modul în care arătăm.

Există soluții pentru orice, iar tot ceea ce trebuie să facem ține de noi și de voința noastră de a ne păstra frumoase.
Sunt aproape în 5 luni de sarcină și nu pot să evit subiectele celulită și vergeturi. Aud vorbindu-se la orice colț de stradă, la fiecare magazin, post tv sau cerc de prieteni. Oarecum este firesc. Multe femei au trecut prin experiențe nu foarte plăcute și au fost nevoite să se lupte cu un aspect inestetic al pielii după ce au dus sarcina la bun final.

O piele crăpată de celebrele vergeturi sau una cu aspect de coajă de portocală este de evitat în orice poziție sau funcție ne-am afla. Nu pot spune că am descoperit eu focul, dar vreau să vă prezint câteva produse și trucuri pe care le folosesc zilnic și care mă ajută să am o piele elastică și super hidratată. Poate în felul acesta, viitoarele mămici sau actualele graviduțe simpatice se vor inspira și le vor fi de ajutor sfaturile mele.

Încep întâi prin a vă spune că orice tratament corporal care implică aparate și/sau uleiuri esențiale este strict interzis în această perioadă de 9 luni. Dacă erau permise, totul era mai simplu, dar pot cauza adevărate probleme fătului. Prin urmare, ne vom rezuma la tratamente tradiționale și simple, care să ne ajute să rămânem ferme, frumoase și sănătoase în același timp.

1. Masajul

O ședință de masaj la 2-3 zile este mană cerească atât pentru trupul, cât și pentru psihicul nostru. Puteți folosi ulei de cocos, măsline sau o cremă hidratantă fără parabeni. Combinat cu un lounge în surdină, vă va oferi confortul și dispoziția de care aveți nevoie.

2. Mersul pe jos

Încercați să mergeți minimum 30 de minute pe jos, mai ales că acum a venit și primăvara și e minunat să luați o gură de aer și să faceți puțină mișcare. Este benefic și pentru mămici și pentru bebelușii lor din burtică.

3. Ore de Pilates

Este chiar indicat pentru graviduțe.

4. Yoga

Ședințele de yoga vă vor aduce relaxarea pe care o visați și, în plus de asta, vor asigura și o corecție a poziției și nu numai.

Produse cosmetice pe care le folosesc și le recomand:

1. Ulei pentru bebeluși – Dalin. Dacă tot ne pregătim să devenim mămici, putem să ne obișnuim deja cu uleiurile pentru bebeluși, folosindu-le chiar pe pielea noastră. Nu atacă țesutul, ba dimpotrivă. Îl hidratează perfect și pielea va deveni mult mai fină și elastică.

2. Gel de dus și cremă fără parabeni de la Zenology.  Au un miros plăcut, sunt hidratante și îți păstrează pielea frumoasă și strălucitoare.

3. Uleiul de migdale de la L’occitane: are un miros magic și ajută foarte mult la elasticitatea țesutului. Din cauza întinderii duse la extrem, pielea tinde să facă vergeturi. Din lunile 3-4 este recomandat să-l folosești sau, dacă îți face plăcere și după ce naști. Eu sunt fan ulei de migdale dinainte să aflu că sunt însărcinată.

4. Crema antivergeturi (pentru mamă) de la Elmiplant: folosește-o peste tot pe unde consideri că este posibil să faci vergeturi. Eu aș recomanda să insistați pe burtică, brațe, sâni, posterior și coapse. Sunt zonele cele mai predispuse “dezastrului”.

Pont: după fiecare duș (de cel puțin 2 ori pe zi) fac un cocktail cu toate produsele de mai sus și mă ung din cap până în picioare.
Puteți să mai adăugați ulei de cocos dacă nu îl preferați pe cel de migdale.

Succes, dragilor! ?

Vă pupă Ade și bebelina. ♥️

Puteți găsi tricoul pe ByEDA.

1 Comment

1 Comment

  1. Adina Chichirau

    martie 15, 2018 la 8:10 pm

    Buna Adelina eu am folosit Bio oil cel mai bun din cate am auzit, felicitari si sarcina usoara ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus