Connect with us

Declaratia modelului Chrissy Teigen, despre diete

MONDEN

Declaratia modelului Chrissy Teigen, despre diete

Sotia artistului John Legend, si proaspat mamica, a publicat o carte culinara, iar recent aceasta a cerut pareri legat de o alta carte pe care intentioneaza sa o publice. Zecile de mii de prieteni de pe pagina ei oficiala au dat frau liber discutiilor despre alimentatie, infometare si metode de a fi mereu slaba.

Aceasta a declarat ca nu incurajeaza infometarea, si nici macar termenul de “dieta”, deoarece presupune o restrictie, pe o perioada determinata, pe cand ideea de “mancat sanatos”, “mancat curat”, descrie un stil de viata, si o alegere permanenta, benefica pentru sanatate.

Desi multi nu au fost de acord, si au condamnat-o pentru opinia impartasita, renumitul fotomodel a spus ca prin “mancat curat” intelege alegerea unor preparate cat mai simple, fara ingrediente artificiale si de preferat, procurate din surse ecologice. Spre uimirea multora dintre cei care o urmaresc pe Instagram, a spus ca si chipsurile pot fi o alegere sanatoasa: ” Preparati la cuptor, cu ulei de masline si sare”.

Indiferent de opinii, este un semn bun ca si o vedeta de la Hollywood, care a avut o cariera in modelling, nu incurajeaza infometarea si obsesia pentru a fi extrem de slaba.

sursa: SELF; SportsIllustrated

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus