Connect with us

10 TRUCURI de îngrijire GENIALE

FASHION & BEAUTY

10 TRUCURI de îngrijire GENIALE

10 TRUCURI de îngrijire GENIALE

Vrei să fii mulțumită de aspectul tău fizic fără să cheltui o grămadă de bani la salon? Aplică aceste sfaturi!

Fiecare femeie îşi doreşte să fie frumoasă şi atrăgătoare, însă multe dintre femei au senzaţia că trebuie să cheltuiască sume exorbitante de bani pentru a ajunge la acest rezultat. Din fericire, cu puţină inventivitate şi perseverenţă, te poţi bucura de aceleaşi rezultate chiar la tine acasă. Iată care sunt cele mai simple şi ieftine trucuri de frumuseţe pe care ar trebui să le foloseşti şi tu.

1. O soluţie cu apă sărată te va ajuta să reduci umflăturile de pe faţă și să dai pielii tale un aspect proaspăt

Dizolvă sare în apă într-o concentraţie destul de mare, apoi înmoaie un prosop în această soluţie şi aşază-l pe faţă timp de 10 minute. După ce a trecut timpul, clăteşte faţa cu apă limpede.

2. Fă-ţi buzele să pară mai pline şi mai sexy folosind o periuţă de dinţi

Aplică pe buze un ulei de măsline, migdale, cocos sau un balsam normal de buze, apoi freacă-ţi uşor buzele cu o periuţă de dinţi timp de un minut.

3. Foloseşte uleiul de măsline pentru a avea o piele hidratată şi strălucitoare

Dacă îţi vei masa tenul în mod regulat cu ulei de măsline, pielea ta se va curăța şi va deveni netedă. Deschide-ţi întâi porii făcând un duș sau stând cu capul deasupra unui vas cu apă fierbinte timp de câteva minute, apoi masează uleiul aproximativ 5 minute. Repetă procesul de două ori pe săptămână şi vei vedea rezultatele.

4. Mierea te ajută la reducerea inflamațiilor şi poate diminua acneea

Dacă ai un coş pe faţă de care vrei să scapi în cel mai scurt timp, mierea te poate ajuta să faci acest lucru. Aplică miere pe locul cu probleme şi las-o să acţioneze timp de 15 minute, apoi clăteşte faţa cu apă caldă. Această metodă va ajuta la reducerea dimensiunii coşurilor şi le va face mai puţin vizibile, astfel încât le vei putea ascunde cu machiaj.

5. Folosește picături pentru ochi pentru a diminua zonele inflamate

O altă modalitate de a scăpa de aceste coşuri este utilizarea picăturilor pentru ochi. Îmbibă un tampon de vată în picături de ochi şi pune-l în congelator timp de 5 minute. Apoi tapotează uşor tamponul de vată deasupra zonei inflamate şi vei observa cum inflamatia se va diminua rapid.

6. Demachiant natural făcut în casă

Amestecă 3 părţi de apă cu o parte de ulei de măsline într-un borcan de sticlă, apoi agită bine conţinutul borcanului. Uleiul de măsline poate fi înlocuit foarte uşor şi cu uleiul de cocos.

7. Praful de copt te poate ajuta să scapi de firele de păr de sub piele

Acest gen de scrub este foarte uşor de făcut acasă. Amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu, o linguriţă de de ovăz mărunţit şi o lingură de apă. Amestecă ingredientele până când obţii o pastă groasă, apoi aplică amestecul pe piele şi lasă-l să acţioneze timp de 5 minute. Ulterior, clăteşte pielea cu apă caldă.

8. Foloseşte praful de copt pentru a scăpa de cearcăne şi de pungile de sub ochi

Pune o linguriţă de praf de copt într-o cană cu apă sau cu ceai şi amestecă bine. Înmoaie un tampon de vată în această soluţie şi apoi plasează-l sub ochi, timp de 10-15 minute. Spală apoi bine faţa şi aplică o cremă hidratantă. Repetă acest proces în fiecare zi înainte de culcare.

9. Masca de păr cu banane pentru un păr strălucitor

Pentru a prepara această mască vei avea nevoie de: 1 banană, 1 ou, 1 lingură de miere şi 1/2 pahar de bere neagră. Se combină toate ingredientele într-un castron mic şi se amestecă până la omogenizare. Aplică amestecul pe păr şi lasă-l să acţioneze timp de 2-3 ore, apoi clăteşte-l cu apă caldă şi şamponează normal părul. Aplică această mască o dată pe săptămână.

10. Foloseşte un amestec de ulei de cocos şi ricin pentru a avea gene mai lungi

Amestecă o jumătate de linguriţă de ulei de nucă de cocos cu jumătate de linguriţă de ulei de ricin. Aplică amestecul cu ajutorul unei baghete de rimel pe genele tale şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Repetă procesul de 3 ori pe săptămână şi vei vedea cum genele tale se vor îndesi şi vor deveni mai groase.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Prajescu

    decembrie 20, 2016 la 10:40 am

    La numărul 8.. La titlu scrie BICARBINAT iar mai jos in text scrie PRRAF DE COPT care din ele?

    • Ciocanel Ana

      decembrie 20, 2016 la 7:05 pm

      praful de copt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus