Connect with us

7 imagini care arată că LUCRURILE nu sunt ce PAR a fi

LIFESTYLE

7 imagini care arată că LUCRURILE nu sunt ce PAR a fi

7 imagini care arată că LUCRURILE nu sunt ce PAR a fi

Credeai că ai văzut tot ce se poate vedea și că nimic nu poate să te mai păcălească? Aceste imagini îți vor demonstra contrariul!

Dacă până acum ai cezut că toate lucrurile sunt exact ce par a fi, aceste imagini îţi vor demonstra că te-ai înşelat amarnic. Uneori, strategiile de marketing şi publicitate ne fac să avem impresia că lucrurile sunt mai fascinante sau mai complicate decât sunt însă adevărul este că, în spatele oricăror lucruri care par puţin cam prea bine făcute, stau adevărate aranjamente tehnice.

1. Sondajele de opinie au arătat că un procentaj de peste 60% dintre oameni consideră că ananasul crește în palmieri, însă acest lucru este total eronat. Ananașii sunt cultivați în câmp deschis și se înmulțesc cu o ușurință fantastică.

 

2. Dacă atunci cand te uiți la rafturile magazinelor te întrebi oare cine a fost dispus să stea să împacheteze și să așeze în ordine atat de multe prosoape și cearceafuri, răspunsul este nimeni. Totul consta într-o aparență, nu e de mirare că, atunci când chiar vrei să cumperi un astfel de obiect, nu ai voie să îl iei de pe raft.

3. Dacă aveai senzația că pozele vedetelor sunt totuși prea bine făcute pentru a fi surprinse pur și simplu în timpul mersului pe covorul rosu, ar trebui să îți spunem că există persoane special angajate pentru a le indica starurilor unde să se opreasca pentru a poza.

 

4. Vremurile în care pavajul era construit din bucăți și muncitorii se chinuiau zile în șir să le asambleze în poziția perfectă au apus de mult. Acum, totul este turnat dintr-o singură bucată, însă modelul pavajului este desenat cu atenție deasupra.

 

5. Gemenii Weasley din franciza Harry Potter sunt gemeni și în realitate și declară că multe dintre lucrurile pe care le făceau în serial, precum terminatul completarea propozițiilor unul celuilalt, făceau oricum parte din viața lor de zi cu zi. Culoarea lor de păr însă este diferită. 

 

6. Dacă crocodilii pot părea extrem de amenințători de deasupra și îți dau senzația că plutesc pe suprafața apei, atunci când schimbi unghiul din care privești lucrurile, aceștia pot părea chiar adorabili.

7. Dacă întotdeauna ai fost invidios pe gazonul perfect verde al altora și te-ai întrebat de ce al tău nu arată la fel de proaspăt și de sănătos, ar trebui să iei în considerare faptul că multe persoane îsi vopsesc gazonul pentru a arăta precum cel din reviste.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus