Connect with us

10 lucruri mici care vor atrage atenția oricărui bărbat

LIFESTYLE

10 lucruri mici care vor atrage atenția oricărui bărbat

Probabil de multe ori ai văzut o fată pe care toți bărbații se opresc să o admire. Este frumoasă și atrăgătoare și reușește să întoarcă toate capetele atunci când intră într-o cameră. Probabil te-ai întrebat cum ai putea să fii și tu ca ea. Ei bine, nu este atât de greu. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva sfaturi simple care te vor ajuta atât să arăți bine, sexy și atrăgătoare, cât și să te simți așa.

1. Fă pace cu trupul tău

Decide care e cea mai frumoasă trăsătură a ta și apoi fă tot ce poți ca să o accentuezi. Dacă e vorba de ochi, nu uita de rimel, dermatograf și fardul de pleoape. Dacă e vorba de buze, poartă
un ruj frumoș și luciu. Dacă e vorba de sâni, poartă un sutien care să te avantajeze și o cămașă care lasă puțin decolteu.

2. Folosește-te de machiaj

Nu ar trebui să îți lipsească anticearcănul, pudra, gloss-ul de buze roz, fardul de obraz, rimelul și creioanele de ochi. Aplică anticearcănul sub ochi, pudra în zona T, rimelul negru pe
genele de sus.

3. Ai grijă de părul tău

Spală-te cu șampon de calitate, nu uita de balsam și piaptănă-te în fiecare zi, dimineața și seara. Folosește un șampon potrivit tipului tău de păr.

4. Poartă un sutien

Nu ar trebui să mai fie nevoie de explicații aici. Ia-ți un sutien cu push up, în nuanțe de alb, roz sau culoarea pielii. Poți să îți iei unele și cu modele, dar ai grijă să nu se vadă prin
bluză. Poartă și lenjerie intimă drăguță, de preferabil care să se potrivească cu sutienul. Acest artificiu te va face să te simți bine și mai încrezătoare.

5. Investește în câteva perechi bune de pantofi

Te vei simți mut mai bine. Ar trebui să fie în culori precum roșu, negru sau maro. Un pantof de calitate te va ajuta să ai un mers mai frumos și o postură mai bună.

6. Îmbracă-te frumos

Poartă culori pastelate dacă vrei să pari inocentă sau culori strălucitoare dacă vrei să semeni cu ceilalți. Asigură-te că ai în casă o pereche de blugi skinny, o pereche sau două de colanți,
câteva perechi de pantaloni scurți și o pereche sau două de pantaloni de trening care să te avantajeze.

7. Încearcă să ai un ten frumos

Urmează un ritual de frumusețe potrivit pielii tale. Dacă ai acnee, folosește produse care să o combată.

8. Fă exerciții fizice

Fă exerciții cardio de trei ori pe săptămână. Fă exerciții de forță de trei ori pe săptămână. Trebuie să faci exerciții fizice cel puțin 30 de minute pe zi ca să rămâi în formă și sănătoasă.

9. Fă-ți prieteni

Vorbește cu străinul care e în fața ta la coadă la restaurantul unde îți iei prânzul. Vorbește cu fata care are un rucscac simpatic. Vorbește cu oricine îți face plăcere să vorbești.

10. Arată că ai o personalitate grozavă

Află care sunt cele mai bune trăsături ale tale și găsește-ți ocazii pentru a le arăta. Dacă ai impresia că trebuie să modifici ceva la tine, fă-o. Dacă ești timidă, de exemplu, ieși mai des.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus