Connect with us

9 secrete pentru a-l da pe spate de la primele întâlniri. Va deveni NEBUN după tine

LIFESTYLE

9 secrete pentru a-l da pe spate de la primele întâlniri. Va deveni NEBUN după tine

O primă întâlnire poate fi destul de stresantă pentru ambii parteneri, însă e important să fii foarte relaxată și să nu te comporți straniu. Iată câteva sfaturi pentru a fi mai atractivă pentru un bărbat încă de la prima întâlnire:

1. Să nu aduci subiectului căsătoriei în discuție

Un bărbat se sperie ușor dacă aude de o relație pe termen lung sau căsătorie. Nu înseamnă neapărat că nu ar fi dispus să se implice într-o astfel de legătură, însă toate la timpul lor. Așa că nu te grăbi să deschizi subiectul și arată-i că ești o persoană echilibrată și rațională.

2. Nu îl plictisești cu detalii de la locul de muncă

Problemele de la locul de muncă pot fi considerate deseori plictisitoare. De asemenea, îl poate face să creadă că toată viața ta se învârte în jurul muncii, iar în restul timpului nu faci nimic interesant. Mai degrabă vorbește-i despre hobby-urile tale.

3. Nu folosești excesiv telefonului mobil în timp ce vă aflați împreună

Dacă stai prea mult pe telefon, pe lângă faptul că este o lipsă de respect, vei părea și dezinteresată. Bărbații se bucură de atenție și o apreciază.

4. Te oferi să împarți cu el nota de plată

Chiar dacă petreceți niște momente frumoase împreună, unii bărbați nu sunt, în principiu, de acord cu ideea de a susține toate cheltuielile. Oferă-te politicos să îți plătești consumația. Nu mai este o chestiune de șovinism masculin și astfel de concepte devin din ce în ce mai învechite.

5. Depui efort pentru a menține conversația

La o primă întâlnire, este evident că e mai dificil să găsești subiecte comune de discuție. Dar asta nu înseamnă că ele nu există. Un bărbat poate înțelege dacă ești timidă, dar ar trebui să îi răspunzi măcar la încercările sale de a face conversație. Pentru a evita o tăcere incomodă, încearcă să propui și tu subiecte de discuție și vezi ce îl entuziasmează și pe el, ca apoi să dezvolți acel subiect.

6. Nu vorbești cu o voce de copil

Femeile au deseori tendința să-și schimbe tonalitatea vocii. Însă, pentru prima întâlnire, ar fi bine să eviți asta. Pentru că bărbații preferă femeile mature, ferme, menține-ți tonalitatea vocii – chiar dacă pentru tine ar suna drăguț – și totul va fi bine.

7. Nu găsești ceva de criticat în orice te înconjoară

Toată lumea va dori să păstreze distanța față o astfel de persoană pentru simplul fapt că are o energie foarte negativă și alături de ea nu se vor putea bucura de viață. Este ok dacă apreciezi și depui eforturi pentru a obține perfecțiunea, dar asta nu înseamnă să ții totul în conformitate cu standarde înalte aberante.

8. Îi apreciezi complimentele

Dacă te complimentează și nu îi mulțumești și te comporți ca și cum nu ai observat complimentul său, vei părea rece și dezinteresată.

9. Nu vrei să ai mereu controlul

Atunci când ambele părți sunt conștiente de nevoile și cerințele celorlalți și rămân în rolurile lor, o relație se dezvoltă. În mod firesc, dacă cineva va încerca și va domina cealaltă persoană și va determina luarea deciziilor fără să pară că ține cont și de celălalt, va face ca acea persoană să vrea să se îndepărteze. Deci, nu te arăta prea autoritară.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus