Connect with us

10 secrete pentru a slăbi fără a face efort fizic. Vor da rezultate imediat!

NUTRITIE SI DIETE

10 secrete pentru a slăbi fără a face efort fizic. Vor da rezultate imediat!

Mulţi dintre noi vrem să fim într-o formă fizică excepţională, sau măcar să scăpăm de kilogramele în plus care de multe ori nu ne îngreunează doar cântarul, ci şi alegerea vestimentaţiei ori starea de spirit. Probabil şi tu vrei corpul perfect, dar, ritmul vieţii de zi cu zi, multiplele probleme şi sarcini, sau doar oroarea de mişcare, te ţin departe de exerciţiile fizice. Dar pentru moment poţi uita de deplasările la sala de fittness, citind trucurile de slăbit de mai jos.

1. Nu uita să bei apă

Stii că apa semnifică viaţă, şi câteodată chiar o bei. Dar probabil nu te-ai gândit niciodată că i-ar fi de mare ajutor metabolismului tău, dacă ai ştii când să o bei. E cel mai bine să bei un pahar sau două de apă cu 30 de minute înainte de fiecare masă, pentru ca metabolismul să funcţioneze bine, iar stomacul tău să fie mai plin, evitând astfel mâncatul în exces.

2. În timpul mesei, fii atent doar la mâncarea ta

Fă din masa ta un mic ritual. Chiar nu-ți va lua prea mult timp. Stai la masă, nu te grăbi, nu încerca să faci mai multe lucruri în același timp, nu te gândi la probleme, nu te uita la televizor și nu vorbi la telefon. Această atenție acordată mâncării te va ajuta să îţi savurezi mâncarea şi să mănânci mult mai puțin. Mănâncă cât de încet poți.

3. Dormi mai mult

Nu glumesc. Acum ai scuza perfectă să rămâi în pat mai mult timp, deoarece face parte din noua ta dietă. Dacă dormi, nu mănânci. În plus, un somn bun odihnitor noaptea are un impact mare asupra unui metabolism bun. În plus, chiar dacă nu faci nimic în timp ce dormi, corpul tău arde între 50 și 100 de calorii pe oră.

4. Dormi la răcoare

Tot ce trebuie să faci aici este să porneşti aerul condiţionat sau să deschizi geamurile. Cercetările de la Institutul Național de Sănătate spun că somnul la o temperatură de 19°C ajută organismul să scape de calorii, deoarece arde grăsimi pentru a-și menține temperatura.

5. Diversificaţi meniul

Nu trebuie să renunți la mâncarea obișnuită. Doar diversifică meniul cu somon, ouă, nuci, ulei de măsline, ardei gras și ceai verde. Acestea vor ajuta la stimularea metabolismului și arderea grăsimilor mai eficient. Și chiar şi mirosul de citrice sau mentă pot reduce pofta de mâncare, asa ca nu le neglija.

6. Nu fi prea strict

Dacă vrei să mănânci o prăjitură sau o ciocolată, fă-o. Mănâncă doar una în loc de 3 sau 5 și mănâncă dimineața pentru a avea timp suficient pentru a arde toate aceste calorii în timpul zilei. Interdicțiile stricte nu sunt bune, deoarece provoacă stres și, ca rezultat, un nivel mai ridicat al hormonilor răi.

7. Spală-te pe dinţi

Suntem siguri că deja o faci cel puțin de două ori pe zi, deci nu va fi greu să o faci mai des. Fă-ţi un obicei din spălatul dinților după fiecare masă. Acest lucru te va împiedica să te întoci la masă pentru încă o porție de mâncare.

8. Râzi

Râsul este o activitate plăcută, dar şi utilă. În timp ce râzi, consumi calorii, iar muşchii abdominali lucrează şi ei.

9. Compresele calde

Iată o metodă care te va ajuta să pierzi greutatea în timp ce te uiţi la televizor sau citeşti o carte. Încălzirea te face să transpiri, iar astfel scapi de lichidul inutil din corp. Printre cele mai populare sunt comprimatele cu sare sau ghimbir. Pentru a mări efectul și pentru a menține compresa fierbinte mai mult timp, poţi folosi un uscător de păr.

10. Folosiţi veselă mai mică

Pentru a evita mâncatul excesiv, foloseşte o farfurie mai mică. De asemenea, un truc ar fi să foloseşti beţişoare chinezeşti, pentru a mânca mai puţin, şi mai lent.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus