Connect with us

8 transformări INCREDIBILE ale CELEBRITĂȚILOR. Numărul 5 este de nerecunoscut!

FASHION & BEAUTY

8 transformări INCREDIBILE ale CELEBRITĂȚILOR. Numărul 5 este de nerecunoscut!

8 transformări INCREDIBILE ale CELEBRITĂȚILOR. Numărul 5 este de nerecunoscut!

Credeai ca vedetele au arătat întotdeauna excepțional? Unele dintre ele s-au chinuit enorm să slăbească! Aici vezi cele mai surprinzătoare transformări ale acestora!

Atunci când vorbim despre persoane aflate constant în lumina reflectoarelor precum vedetele de la Hollywood, greutatea este un lucru extrem de important. Aspectul fizic este un factor decisiv atunci când vine vorba despre evoluţia carierei, aşa că este normal ca celebrităţile să îşi dorească constant să se autodepăşească şi să arate din ce în ce mai bine.

Indiferent că vorbim despe diete drastice, schimbarea stilului de viaţă sau chiar intervenţii chirurgicale, următoarele transformări corporale incredibile vă vor motiva să vă doriţi să aveţi grijă de silueta voastră!

# 1 Oprah Winfrey

Oprah a vorbit mereu deschis despre problemele ei cu greutatea şi despre dragostea sa pentru carbohidraţi. Oprah a cântărit aproximativ 120 de kilograme la începutul anilor 90, iar transformarea ei a început încă din anul 2000, când a ajuns la o greutate surprinzătoare de 80 de kilograme, însă prezentatoarea a reînceput curând să câştige din nou în greutate. Acum, la vârsta de 62 de ani, Oprah declară că greutatea sa se apropie din nou de 100 de kilograme, însă are mai multă grijă la alimentele pe care le consumă.

# 2 Christian Bale

Considerat un sex-simbol, Christian Bale a cântărit 95 de kilograme în perioada în care a jucat rolul din filmul Reign on Fire, însă a slăbit în timp record 35 de kilograme pentru rolul personajului din thriller-ul psihologic din 2004, Maşinistul. Având în vedere faptul că în anul următor actorul trebuia să îl întruchipeze pe Batman, acesta a trebuit să recâştige rapid în greutate, aşa că masa sa corporală a fluctuat foarte mult. Cea mai recentă transformare a sa a fost cea din anul 2013, când a apelat la mâncarea de tip fast food pentru a se îngrăşa 25 de kilograme pentru rolul din filmul American Hustle.

# 3 Tyra Banks

De-a lungul anilor, Tyra s-a luptat foarte mult cu fluctuaţiile de greutate. După ce a renunţat la a mai fi model, Banks a început să ia în greutate, punctul critic fiind acela al apariţiei unei fotografii cu ea în costum de baie, în care era evident cum corpul său își pierduse suplețea de altă dată. Ulterior, Banks a reuşit să piardă din nou din greutate, însă progresul său a încetinit pe parcursul anilor. Tyra vorbeşte foarte des despre cum lupta cu kilogramele este una foarte grea, întrucât metabolismul său nu este unul foarte bun.

# 4 Carrie Fisher

După terminarea filmărilor pentru Războiul Stelelor în anul 1983, Fisher a început să se lupte cu kilogramele în plus, bipolaritatea sa şi dependenţa de droguri. Atunci când a fost invitată să joace în ultimul film al francizei, Trezirea Forţei, aceasta a pierdut aproape 20 de kilograme. După finalizarea filmărilor, actriţa a anunţat că este foarte bucuroasă de reînceperea colaborării şi că abia aşteaptă să apară în continuarea filmului însă din păcate s-a stins în decembrie 2016, în urma unui atac de cord.

# 5 50 Cent

În 2010, artistul câştigător al premiului Grammy, cântărea 107 kilograme atunci când s-a decis să joace rolul lui Deon, un jucător de fotbal profesionist care suferă de o boală incurabilă. Fiind foarte dedicat rolului şi dorindu-şi ca filmul să fie un succes, 50 Cent a petrecut 3 luni alergând cel puţin 3 ore pe zi şi adoptând o dietă bazată strict pe lichide, pentru a ajunge la greutatea de 80 de kilograme. Deşi mulţi dintre apropiaţii săi au susţinut că rapperul se joacă cu sănătatea să, el a declarat că dieta nu a fost nimic în comparaţie cu momentul în care a fost împuşcat, când a cântărit 75 de kilograme.

# 6 Zach Galifianakis

Zack a surprins pe toată lumea în 2014, când a apărut pe covorul roşu într-o formă de invidiat. Zack a pierdut aproape 30 de kilograme din momentul în care s-a decis să îşi schimbe stilul de viaţă şi vorbeşte despre cum, indiferent cât de mult i-ar plăcea să mănânce cârnaţi şi să bea vodka, sănătatea lui este mult mai importantă. În cele mai recente declaraţii ale sale, actorul vorbit despre cum îşi doreşte să nu se întoarcă niciodată la zilele în care era mai plinuţ şi spune că vrea să îşi menţină noul stil sănătos de viaţă pe care l-a abordat.

# 7 Christina Aguilera

Atunci când a ajuns să fie în atenția publicului larg la vârsta de doar 18 ani, silueta Christinei era una extrem de subţire, însă greutatea sa a fluctuat foarte mult de-a lungul anilor. După ce a născut primul copil în anul 2008, artista a revenit foarte repede la greutatea iniţială, însă nu acelaşi lucru poate fi spus despre perioada de după cea de-a doua naştere, din anul 2014. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Aguilera a ajuns să cântărească aproape 100 de kilograme, aşa că s-a decis să îşi ia o perioadă de timp liber de la filmările pentru Vocea Statelor Unite ale Americii. Între timp, artista a revenit la forma fizică de invidiat şi s-a întors la filmări.

# 8 Aretha Franklin

Fanii Arethei Franklin au fost foarte preocupaţi pentru starea de sănătate a acesteia atunci când au văzut cum cântăreaţa continuă să ia din ce în ce mai mult în greutate, ajungând să cântărească 150 de kilograme. Artista a fost diagnosticată în cele din urmă cu diabet zaharat, aşa că a fost nevoită să îşi modifice în mod drastic stilul de viaţă, slăbind 42 de kilograme. Aretha susţine că a renunţat la alimentele prăjite şi procesate şi este mândră de formă să fizică actuală.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus