Connect with us

Ridică SÂNII LĂSAȚI în doar o SĂPTĂMÂNĂ! Nu mai crede toate REȚETELE miraculoase

FASHION & BEAUTY

Ridică SÂNII LĂSAȚI în doar o SĂPTĂMÂNĂ! Nu mai crede toate REȚETELE miraculoase

Ridică SÂNII LĂSAȚI în doar o SĂPTĂMÂNĂ! Nu mai crede toate REȚETELE miraculoase

Orice femeie își dorește să aibă sânii fermi și frumoși! Scapă de sânii lăsați în doar o săptămână!

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă sâni frumoşi. Acest lucru nu înseamnă nepărat că aceştia trebuie să fie mari, însă toate fetele se feresc de sânii lăsaţi. Chiar dacă nu este posibil să îţi faci sânii să crească exagerat în mod natural și că reţetele miraculoase în această direcţie nu funcţionează, acest lucru nu înseamnă că nu există câteva trucuri pe care le poţi aplica pentru a-ţi ridica sânii şi a-i face să pară mai tonifiați.

Iată cele mai eficiente şi utile 6 trucuri pentru a preveni lăsarea sânilor şi a ridică sânii lăsaţi.

1. Acordă atenţie exerciţiilor fizice speciale

Ca pentru orice altă grupă musculară a corpului, există câteva exerciţii fizice pe care le poţi folosi pentru a-ţi ridica şi tonifia sânii. Este recomandat să le faci de cel puţin 3 ori pe săptămână, dimineaţa sau seara.

Stai în picioare cu spatele drept şi ţine o greutate de 2 kg în fiecare mână (în cazul în care nu ai acasă gantere, le poţi înlocui cu două sticle de apă). Apleacă-ţi trunchiul în faţă şi ridică greutăţile până la umeri, apoi coboară încet mâinile până când acestea sunt din nou întinse. Repetă acest exerciţiu de 20 de ori.

Stai aşezată pe un scaun, sprijinindu-ţi palmele de marginea acestuia. Împinge-ţi picioarele şi posteriorul în exteriorul scaunului şi foloseşte-te de forţa braţelor pentru a-ţi ridica și coborî zona inferioară a corpului. Repetă acest exerciţiu de 20 de ori.

2. Presează-ţi palmele

Chiar dacă această mişcare poate fi privită şi ea tot ca un exerciţiu fizic, ea se diferenţiază de cele de mai sus datorită faptului că nu necesită depunerea efortului fizic. Lipeşte-ţi palmele una de cealaltă deasupra pieptului şi presează-le timp de 10 secunde, apoi relaxează-te. Repetă acest exerciţiu de 15 ori.

3. Foloseşte apă rece atunci când faci duș

După ce ai terminat de făcut duș, clăteşte-ţi sânii cu un jet de apă rece. Alternarea temperaturii va avea un efect stimulant şi va îmbunătăţi circulaţia sângelui la nivelul sânilor, astfel că aceştia vor fi mai fermi.

 

 

4. Ai grijă la sutienul pe care îl porţi

Multe femei greşesc atunci când îşi aleg sutienul şi sfârşesc prin a provoca numeroase efecte negative. În cazul în care ai sânii mari, trebuie să porţi un sutien care să îţi ofere tot suportul de care ai nevoie pentru a preveni lăsarea acestora. Ar fi recomandat să optezi pentru un sutien fără burete, însă cu o structură bună şi rigidă.

5. Evită dietele severe de slăbire sau slăbitul excesiv sau prea brusc

Mare parte din sâni este reprezentată de ţesut adipos. Astfel, ei sunt afectaţi de procesele de slăbire la fel de mult ca orice altă parte a corpului. Astfel, ar trebui să acorzi mare atenţie slăbitului. Nu ar trebui să slăbeşti prea brusc şi ar trebui să te concentrezi pe slăbitul prin exerciţii fizice cu impact special, concentrându-te pe zonele problematice pentru a evita lăsarea sânilor.

6. Alege cu atenţie echipamentele sportive

Multe femei neglijează lucrurile care se întâmplă cu sânii lor atunci când fac sport, însă acest lucru este profund greşit. În timpul antrenamentelor, sânii tăi sunt la fel de solicitaţi ca orice altă parte a corpului. Ar trebui să nu neglijezi echipamentele sportive adecvate şi să îţi alegi o bustieră de sport care să îţi ofere susţinerea necesară, de preferat cu două cupe separate pentru sâni.

 

Continuați lectura
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus