Connect with us

6 obiceiuri zilnice care îți pot afecta sănătatea. Numărul 3 te poate îmbolnăvi

FASHION & BEAUTY

6 obiceiuri zilnice care îți pot afecta sănătatea. Numărul 3 te poate îmbolnăvi

Sănătatea este mai importantă decât orice altceva, așa că este esențial să încerci să renunți la toate lucrurile care îți pot dăuna acesteia. Cu toate acestea, există câteva obiceiuri de zi cu zi care îți pot afecta sănătatea, fără să îți dai seama de asta.

Iată care sunt câteva dintre obiceiurile care îți fac mai mult rău decât bine.

# 1 Prevenirea strănutului

Prevenirea strănutului poate conduce la perturbarea fluxului sanguin și afectează atât vasele de sânge, cât și sistemul nervos. Pe lângă acest lucru, este posibil ca în urma încercării de a opri un strănut, să îți cauzezi probleme de auz.

# 2 Folosirea parfumurilor și deodorantelor

Parfumurile îți pot provoca greată, ameteală și somnolență sau pot conduce la apariția unor probleme de vedere. Pe lângă acest lucru, numeroase substanțe folosite în compoziția parfumurilor și deodorantelor pot cauza alergii sau infecții la nivelul feței.

# 3 Păstrarea alimentelor în ambalaje de plastic

Toate recipientele din plastic conțin substanțe chimice precum PVC-ul, care ajută la păstrarea acestora și prelungirea vieții lor. Aceste substanțe chimice pot provoca mai multe tipuri de cancer și pot conduce la apariția altori boli mortale. Alege să depozitezi întotdeauna alimentele în recipiente de sticlă sau de oțel inoxidabil.

# 4 Spălatul pe dinți după masă

După fiecare masă dinții tăi sunt sensibilizați din cauza alimentelor și băuturilor consumate. Astfel, dacă îți vei agresa dinții prin periaj imediat după masă, îți vei avaria smalțul și îți vei sensibiliza dinții și mai tare. Așteaptă cel puțin 2 ore înainte de a-ți peria dinții după fiecare masă.

# 5 Purtatul hainelor strâmte

Hainele strâmte îți agresează terminațiile nervoase aflate la nivelul pielii și îți pot perturba fluxul sanguin. Astfel, ar fi ideal ca toate hainele pe care le porți să nu fie exagerat de strâmte.

# 6 Sucurile proaspete

Deși sucurile proaspete de fructe sunt foarte bune pentru tine, este esențial să le consumi în cantități mici. În multe cazuri, sucurile proaspete îți pot dăuna corpului.

Ce PRĂJITURĂ ți se potrivește în funcție de ZODIE! La Taur arată DELICIOS!

Îți vine să crezi sau nu, fiecare zodie are un desert care i se potrivește cel mai bine. Fiindcă planetele nu mint niciodată, citește mai jos pentru a afla cu ce anume ar trebui să te delectezi de ziua ta:

1. Vărsător – gogoașă în formă rotundă roz

Ești o persoană cu adevărat originală, foarte creativă, căreia nu îi e frică de schimbare. Celebrează-ți ziua cu o prăjitură la fel de ingenioasă ca tine.

2. Pești – brioșe cu căpșuni și șampanie Jell-O

La mulți ani, visătorule! Ești intuitiv, empatic și generos, ceea ce te face un prieten extraordinară. Împărtășește veselia de ziua ta cu prietenii mâncând aceste prăjiturele delicioase care abia vor ajunge pentru toată lumea.

3. Berbec – gogoașă cu tiramisu

Ești spontană, energică și îndrăzneață și ai nevoie de un desert care să anime petrecerea. Această combinație neașteptată de gogoașă și tiramisu ar trebui să facă exact asta.

4. Taur – prăjitură dulce făcută din clătite

Prietenii și colegii de muncă știu că pot conta pe tine, că ești practic dar adori dulciurile. Ești o persoană de încredere, muncitoare, căreia îi place să vadă că eforturile sale dau roade. Treci direct la bunătăți și gustă această prăjitură care sigur îți va plăcea.

5. Gemeni

Fiecare monedă are două fețe – și nimeni nu știe asta mai bine decât un Geamăn. Contrastul este ceea ce face ca acest desert alb-negru să fie atât de uimitor – la fel ca tine.

6. Rac – Strawberry Daiquiri Jell-O Shots

Răcușor, ești un prieten foarte loial și o persoană bună la inimă. Invită-ți grupul de prieteni să guste din aceste bunătăți care scot la iveală cheful de petrecere.

7. Leu – shake-uri cu alcool

După cum spune numele zodiei tale, ești regele junglei (ca să nu mai spunem și sufletul petrecerii). Gustul tău pentru aventuri poate fi satisfăcut cu acest desert extravagant creat ca să fie în centrul atenției.

8. Fecioară – băutură cu alcool și portocală

Fecioarelor precaute le poate lua ceva să iasă din carapace, dar merită să aștepți, deoarece sunt unele dintre cele mai afectuoase zodii. Știi ce mai merită așteptarea? Acest desert minunat pe care îl poți prepara cât ai clipi din ochi.

9. Balanță – prăjitură Pădurea neagră cu cireșe

 

Apreciezi lucrurile frumoase și cauți mereu echilibrul în viață, așa că vei iubi această prăjitură care atrage toate privirile și e combinația perfectă între ușor (e gata în 30 de minute!) și impresionant (toate acele straturi!).

10. Scorpion – prăjitura Hot Fudge Icebox

Scorpionii feroce și hotărâți își păstrează calmul indiferent de situație. Ce li se potrivește cel mai bine? Această prăjitură din trei ingrediente.

11. Săgetător – tort Brownie Brittle

Îți place să călătorești și îți aduci optimismul și simțul umorului peste tot cu tine. Și acest desert poate fi luat oriunde, pentru ca petrecerea să continue.

12. Capricorn – prăjitura Naked Peach Cobbler

Capricornii sunt definiți de concentrare și hotărâre, iar unul dintre principiile tale de bază, calitate-peste-cantitate, arată că apreciezi eleganța. Acest tort simplu e la fel de clasic ca și tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus