Connect with us

Totul despre nunta noastra!

ADELINA

Totul despre nunta noastra!

Dragii mei, acum ca ne-am mai linistit putin dupa ziua de ieri, am considerat ca este un moment prielnic sa-mi beau cafeaua scriind pentru voi niste ganduri despre ziua de 20 iulie.

A fost totul perfect, exact asa cum ne-am imaginat atunci cand ne-am cunoscut si dupa planul bine pus la punct alaturi de sotul meu, acum oficial si in acte, Virgil Steblea.
O mireasa este intotdeauna persoana cea mai stresata, schimbatoare de la o extrema la alta si de cele mai multe ori nemultumita. Nu ca ar exista motive, dar pe langa faptul ca suntem femei, avem un dar aparte de a exagera lucrurile. Va spun din propria experienta.
Dupa cum era de asteptat, asa am fost si eu. Agitata non-stop, nerabdatoare, stresata ca totul sa iasa perfect.
Si chiar a iesit. Si o sa va povestesc pe larg in cele ce urmeaza despre fiecare amanunt in parte.


Decorul, o splendoare. Doua echipe si alti 20 de oameni au lucrat zi de zi, timp de doua saptamani, pentru fiecare detaliu inclus in ceea ce a imbracat sala mai ceva ca in povesti. Decorarea meselor si a prezidiului nostru a fost realizata de prietenii mei vechi de la @Byloraevents, cei cu care avem un istoric de poveste. Ne-au fost alaturi si la botezul micutei Zeny, dar si la ziua mea de nastere, atunci cand am implinit 32 de ani si am dat o petrecere de zile mari. Multumiti de serviciile lor, am apelat cu incredere la profesionalismul de care au dat mereu dovada. Totul a iesit superb, fiecare detaliu a fost atent analizat si lucrat, iar florile naturale au adus un plus de vitalitate in restaurantul unde ne-am distrat pana in zorii zilei.


Ne-am dorit de la bun inceput sa transformam sala Aristocrat Events Hall in ceea ce insemna pentru noi perfectiune, desi totul arata minunat si inainte. Si am fi putut face linistiti un eveniement de vis acolo. Dar cum fiecare mireasa vede in stil propiu aceastea zi importanta, ne-am bucurat de un raspuns pozitiv al celor de la Aristocrat si ne-am pus pe treaba. Ne-au lasat chiar si sa gaurim tavanul, cu toate ca locatia era proaspat renovata. A insemnat mult pentru noi sa stim ca avem parte de oameni atat de deschisi si primitori in ceea ce ne priveste pe noi si evenimentul nostru. Tocmai pentru asta revenim la Aristocrat ori de cate ori avem evenimente importante, pentru ca stim ca totul iese asa cum ne dorim, fara doar si poate.
Decorul pentru partea de jos a fost in concordanta cu cel de pe tavan pentru care s-au creat suporti speciali pentru ridicarea lui la inaltime si pentru a preveni orice pericol. Atat florile – minutios impletite special pentru data noastra fericita de 20 iulie, fix dupa dorintele noastre – cat si photo corner-ul au fost creatia celor de la Paper Flowers. Cand am intrat in sala si am vazut cat de frumos arata totul, mi-a venit sa plang. O multumire interioara enorma, care ne-a facut mai fericiti ca niciodata. Este minunat cand vezi ca visurile devin realitate si poti face dintr-o dorinta ceva realizabil.


Atat florile din hartie de sus, cat si florile naturale din partea de jos au impodobit sala exact ca in cazul nuntilor libaneze pe care eu le luam ca exemplu pentru marele eveniment.

Si daca totul a fost ca in basme, iar vizual am fost delectati cu palmieri si flori exotice, ca si buchetul meu, al nasei si ale celor 6 domnisoare de onoare, ne-am gandit sa ramanem in acelasi registru si sa parfumam sala, dar si sa ne asteptam invitatii cu cadouri parfumate. Trebuie sa recunosc ca am avut si cei mai buni complici @Obsentum si @JoMaloneLondon care s-au ocupat de detaliile care au facut diferenta prin serviciul #scentyourwedding si care au construit o atmosfera de poveste in cadrul nuntii noastre. O atmosfera parfumata, unica, difuzata de un parfum pe care noi doi l-am creat din doua arome diferite Jo Malone London. In acelasi timp, alte detalii care intr-adevar au transformat totul in cea mai placuta amintire pentru cei prezenti, au fost cadourile JoMaloneLondon asezate exemplar pe mese, asteptand cuminti sa fie deschise si sa incante simturile olfactive ale invitatilor nostri. Atat nasilor, cat si domnisoarelor si cavalerilor de onoare care ne-au insotit la altar le-am aratat recunostinta noastra oferindu-le cate o surpriza aromata, personalizata prin serviciul de gravare Jo Malone London si pe care cu siguranta o vor pastra in suflet, alaturi de cele mai speciale cadouri.

As vrea sa fiu si eu complicele vostru, daca acum, in timp ce cititi tot ce va scriu, va pregatiti de ziua voastra speciala, si am sa va spun ca mirii au nevoie de tot ajutorul pe care il pot primi din partea celor dedicati experientelor memorabile. Multumim Obsentum si Jo Malone London pentru povestea de dragoste parfumata din cea mai importanta seara din viata noastra de proaspat casatoriti.

Nimic nu se compara cu sentimentul placut pe care il am de cand am reusit sa-mi intemeiez o familie atat de frumoasa. Am un sot pe care il iubesc si ma iubeste, care mi-a daruit un copil pe care il divinizam. Iar asta face ca totul in viata noastra sa fie usor si radiant. Ziua asta ne-a unit mai mult pentru ca de acum suntem si sub protectia lui Dumnezeu dupa ce am primit binecuvantarea si cununia religioasa cu toate cele sfinte.


Petrecerea de nunta a fost una pe cinste. Am cantat, am dansat, am facut un milion de poze cu toti cei care au avut placerea sa ne fie alaturi. Si cel mai important este ca am creat amintiri pretioase impreuna, care ne vor insoti pe parcursul intregii vieti. Iubirea ne-a unit si ne-a facut ceea ce suntem astazi. Un intreg.


Probabil ca in ziua nuntii n-am fi avut o asa buna organizare daca nu am fi delegat un specialist si pentru treaba asta. Pentru cel de-al doilea eveniment important din viata noastra am facut echipa cu @ivoweddingplanner, omul potrivit care trebuie sa-i fie alaturi oricarui cuplu care are in plan sa organizeze un eveniment personal.


Zeny s-a comportat exemplar si a avut rabdare precum un adult care stie cum sa se comporte la un eveniment. S-a distrat, a dansat cu noi in valsul de deschidere care numai vals nu a fost ?☺ Mai mult un blues, din frica de a nu aduce un nou stres inainte de nunta, acela de a face o coregrafie perfecta, mai ales ca lui Virgil nu-i place sa danseze in niciun context.

Am avut o surpriza minunata sa le avem alaturi pe micutele balerine ale prietenei mele Oana Ionita – alias Bebelusa Oana, care au induiosat toti invitatii cu dansul lor pe poante.

Ma bucur ca am putut sa impartasesc cu voi cateva dintre momentele frumoase care au facut ziua de ieri de neuitat. Mi-ar fi placut sa-mi fiti alaturi cu totii, sa traiti fericirea prin porii mei. Fie ca toate miresele sa traiasca aceleasi lucruri frumoase pe care eu le traiesc zi de zi cu familia mea. As fi fericita sa stiu ca toate femeile au parte de bucurii in relatia lor de cuplu.

Va iubesc si revin cu noi amanunte! ❤

1 Comment

1 Comment

  1. Nae ana

    iulie 21, 2019 la 7:21 pm

    Să vă meargă din plin. Sunte ți minunați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus