Connect with us

Situatii disperate cu o saptamana inainte de nunta

ADELINA

Situatii disperate cu o saptamana inainte de nunta

Incep acest articol prin a va spune, acum ca s-a terminat totul cu bine si am puterea sa vorbesc, ca am avut o luna de foc cu multe peripetii inainte de nunta, care de la o zi la alta luau o amploare si mai mare si imi aduceau un stres pe care la un moment dat chiar l-am scapat de sub control. Cumva era si normal, aflandu-ne in mijlocul unui Mercur Retrograd.???

In focurile organizarii evenimentului si foarte aproape de ziua cea mare, atunci cand am zis: “Gata, este totul pregatit si achitat dupa cum am planuit, sigur n-o sa mai avem niciun stres in ziua nuntii, nu ne ramane decat sa ne distram”, au aparut altele care sa ne dea viata peste cap.

Va spuneam ca cele doua rochii pe care le-am purtat in ziua nuntii au fost comandate de la Pronovias din Barcelona, cu reprezentanta si in Romania, pe Calea Victoriei. Mare mi-a fost bucuria cand am plasat comanda, iar Meni, owner-ul magazinului #PronoviasBucharest m-a anuntat ca rochiile vor ajunge pe 21 iunie. Practic cu o luna inaintea evenimentului, desi stia cat de dificil este sa se intample asta intr-un timp atat de scurt. Dar cu rugamintile de rigoare, plus doza necesara de profesionalism, echipa din Barcelona a confirmat data livrarii. Imi venea sa zbor de fericire. Mai ales ca este Casa de Moda la care eu am visat inca din clipa in care am stabilit sa ne casatorim. Cel mai dificil a fost sa creeze cea de a doua rochie, care este si cea mai pretioasa si scumpa piesa din toate colectiile @Pronovias. Onorata sa ajunga pe mainile mele. Este piesa de rezistenta laudata de cei mai aprigi critici de moda internationali si apreciata la nivel inalt, ceea ce ma onoreaza si mai mult ca eu sa fiu posesoarea ei.
Ambele s-au croit manual de 20 de oameni, timp de o luna, zi de zi.
In mod normal asteptam ca livrarea sa se faca pe data confirmata de cei din Barcelona, iar eu asteptam nerabdatoare sa-mi primesc rochiile, pe care ulterior sa intervin cu echipa din Romania pentru ajustarile aferente. Mai ales ca am slabit 6 kg in toata aceasta perioada. Da, stiu! Sunt prea slaba, dar o sa-mi revin ?

Trecand peste cele 3 saptamani de asteptare, in care toata lumea era in suspans sa afle daca imi vin rochiile mult dorite si toti cei din jurul meu ma intrebau, inclusiv cele 6 domnisoare de onoare, care mi-au stat alaturi si care m-au sustinut, intr-una din zile ma suna managera de la PB care ma anunta ca avem o mica “problemuta” (cum este ea draguta sa diminueze lucrurile rele, poate-poate le face mai “simpatice”). ? Firma de curierat UPS a dus, din greseala, pachetul cu rochiile mele, plecat in urma cu cateva zile din Barcelona spre Romania, tocmai in Albania ?

Soc-Soc-Soc si multa groaza!!!! Mi s-a facut rau, mi-a scazut tensiunea, a cazut cerul pe mine. Mai aveam o saptamana si jumatate pana la eveniment si nici nu-mi vazusem rochiile de mireasa in realitate. N-am cum sa va explic cum am primit vestea, ca au fost ratacite de curier si ca vor ajunge in curand, dar nu se stie chiar 100% cand.

Cei de la @Pronovias extrem de atenti si profi, au inceput sa intervina si sa faca presiuni pentru a rezolva aceasta problema, care s-a iscat fara voia lor.

Am avut 4 zile de panica si de stres, moment in care am pierdut mult in greutate. N-am vrut sa va povestesc asta inaintea evenimentului, pentru ca as fi putut influenta energia evenimentului, care se cerea a fi una pozitiva.
Am asteptat sa treaca pentru ca era important sa-mi focusez atentia pe alte amanunte importante si sa las totul sa vina de la sine.

Intr-un final, dupa cateva zile, m-a sunat managera care mi-a dat o veste foarte buna. Ca rochiile ma asteapta in showroom pentru un prim-fitting si ca totul merge ca la carte.
M-am bucurat enorm si mi-am dat seama ca miresele sunt predispuse la tot felul de situatii limita, pe care trebuie sa le depaseasca cu succes pentru a reusi sa faca din ziua aleasa una de neuitat.

Dar ce credeti, nici mirele nu a fost prea departe de aceste situatii tensionate.
Sa va povestesc.
Cele doua costume au fost gandite impreuna cu Catalin Botezatu la casa lui de moda @viggotailoring, acelasi brand care in urma cu o jumatate de an i-a croit si costumul pentru botez.
Stiind ca materialele, croiala, asistenta, transportul, dar si data de livrare sunt atent analizate, am mers impreuna la fitting, la schite, iar Virgil foarte relaxat la probe. A fost tratat cu sampanie si a avut parte de o intreaga echipa de croitori, care mai de care mai iscusit. Si uite asa zilele treceau, presiunea crestea si evenimentul nostru se apropia cu pasi repezi. Pentru faptul ca Virgil a optat pentru doua costume diferite, cel de seara a necesitat un transport special in India, acolo unde s-a croit manual broderia cu peste 30 de accesorii diferite, de catre 10 oameni pusi sa predea o piesa unicat de mare exceptie, care sa fie purtata de mire, totul pe o textura speciala, care nu se agata si nu se pateaza, oricum ai petrece in ziua evenimentului.

Daca va vine sa credeti, sacoul a ajuns cu 4 ore inainte sa plecam la biserica pentru cununia religioasa, avand in vedere ca a avut de calatorit de pe un continent pe altul. A fost la limita totul.
O echipa de stilisti de la @viggotailoring s-a deplasat la hotel, unde ne-am facut pregatirea pentru ziua cea mare, pentru ultimele retusuri. De care evident ca nu a mai fost nevoie pentru ca a picat ca si turnat din prima. Totul era perfect. Virgil s-a relaxat instant cand a vazut ca totul arata exact cum a fost gandit, iar noi am plecat intr-un final, dupa mult stres, spre biserica pentru cununia religioasa.

Asa ca dragilor, oricat ati incerca sa fiti organizati, oricate echipe de organizare v-ati lua, oricat de mult v-ati stresa, lucrurile sunt facute sa se intample, sa ne dea peste cap si parca atunci cand le gandim, totul ia o amploare si mai mare.

Daca sunteti viitori miri, va sfatuiesc sa va pastrati calmul si sa fiti zen indiferent de situatie, pentru ca sunt doar niste momente pe care sa le povestiti dupa eveniment. Ele trec si raman amintirile construite impreuna.

Va pup si revin si cu alte amanunte picante care m-au facut sa slabesc 6 kg intr-un timp atat de scurt ?

Va iubesc!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus