Connect with us

10 imagini ÎNAINTE-DUPĂ care te fac să NU crezi nimic din ce vezi pe INTERNET. Te învață o LECȚIE importantă

LIFESTYLE

10 imagini ÎNAINTE-DUPĂ care te fac să NU crezi nimic din ce vezi pe INTERNET. Te învață o LECȚIE importantă

În ultimile decenii, standardele de frumuseţe ale femeilor au fost vizibil crescute, astfel încât acestea simt o presiune enormă de a arăta bine şi de a se conforma așteptărilor societăţii. Astfel, frumuseţea a ajuns să fie un lucru atât de bine definit încât este foarte greu ca femeile să nu fie triste de faptul că nu se încadrează în aceste şabloane prestabilite. Acest fenomen a fost facilitat extrem de mult de reţelele de socializare, mass media şi marile branduri, prin intermediul campaniilor lor publicitare.

Cu toate acestea, femeile au încetat să mai tacă şi s-au decis să ia problema în propriile mâini şi să schimbe această situaţie nefericită. Acestea încearcă să ne arate că, de multe ori, corpul perfect este doar rezultatul bunei utilizări a unghiurilor, luminii și a recuzitei. Astfel, este extrem de revigorant să vezi lumea şi oamenii aşa cum sunt de fapt, atunci când nu se ascund în spatele trucurilor şi când nu se tem să fie judecaţi de cei din jur.

Astfel, fiecare fotografie din această serie este compusă din două imagini, una în care femeia îşi dă silinţa să arate cât mai bine, iar alta în care se relaxează complet şi îşi arată corpul aşa cum este el, atunci când ea stă în poziţii care nu o flatează.

Aceste fete curajoase au ales să se fotogrfieze în aceste ipostaze pentru a arăta lumii că nimeni nu este perfect şi că aparențele pot fi înşelătoare.

 

Multe dintre acestea sunt chiar antrenoare de fitness sau sportive de performanţă şi s-au raliat acestei mişcări din dorinţa dea le arăta tutror femeilor că nu au de ce să se simtă dezamăgite de corpul lor sau nemulţumite de greutatea pe care o au. Astfel, nu forma corpului sau dimensiunile sale sunt cele care te fac să fii frumoasă, ci modul în care te comporţi şi cel în care te simţi.

Cu toate acestea, sănătatea este cea mai importantă, aşa că toate femeile se încurajează unele pe celelalte să acorde importanță sportului şi dietei sănătoase, însă să nu se mai lase păcălite de toate trucurile folosite de fotografi!

 

 

Antrenoarea de fitness Emily Skye a declarat că „Perfecţiunea nu există, însă acest lucru este extrem de uşor de uitat atunci când oamenii îşi petrec majoritatea timpului pe reţelele de socializare unde sunt bombardaţi de corpuri perfecte care nu sunt ceea ce par a fi.“


Astfel, această mişcare are rolul de a le ajuta pe femei să îşi îmbunătăţească încrederea în ele şi să nu se lase descurajate de judecăţile celor din jur.

 

Acest gen de fotografii pot fi găsite pe internet prin folosirea hastag-ului #3osecondtransformation(transformare în 30 de secunde), simbolizând faptul că aparenţele înşală şi că frumuseţea este mult mai relativă decât ne-am putea imagina.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus