Connect with us

Zeny a implinit un an. Cum a fost primul an alaturi de ea…

ADELINA

Zeny a implinit un an. Cum a fost primul an alaturi de ea…

Bine v-am regasit, prieteni dragi!
Parca ieri va povesteam cum ne pregatim pentru venirea micutei nostre Zenaida-Maria. Calendaristic vorbind, a trecut un an. Incredibil! Timpul chiar se scurge si pacat ca rareori realizam ca trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa din viata noastra, cu bune si rele. Toate au rostul lor si mai ales atunci cand pe interior te simti implinit.
In viziunea noastra implinirea vine din faptul ca am reusit sa ne construim o familie, iar de un an traim cea mai frumoasa poveste, cea care a luat nastere o data cu fiica noastra, Zeny.

Ziua de 3 august inseamna enorm pentru noi. Este ziua in care Dumnezeu ne-a binecuvantat cu cel mai frumos cadou, o fetita. Si de atunci a trecut un an. Cu viteza luminii, practic. Ne uitam la poze si filmari si realizam cat de repede a crescut.

Primul an cu un bebelus in viata noastra a fost unul extrem de intens trait in fiecare minut. Chiar daca noptile au fost in mare parte albe, dorul apasator in fiecare clipa pe care o petreceam departe de ea. Teama la fiecare febra, durere de dintisori, colici si orice lacrima pe care a varsat-o. Dar am invatat ca oricat de bogat, fericit, realizat, implitit ai fi, nu esti complet fara dragostea unui copil.
Orice zi in prezenta ei este diferita, unica si de neuitat. Zambetele ei ne ajuta sa uitam de toate supararile, grijile sau nemultumirile pe care le avem.
A dat sens vietii noastre si ne-a unit pentru tot restul vietii asa cum nimeni si nimic nu o poate face.

Nu as putea spune ca este usor sa cresti un copil, insa ce satisfactii iti poate oferi rolul de mama este de neegalat. Si stiu ca si voi simtiti asta, mamicilor. Stiu cat de mandre sunteti cand va priviti copiii, va bucurati la fiecare mic gest pe care il fac. La primul zambet, primii dintisori, primii pasi, primul pupic, prima mangaiere si primul alergat in bratele voastre. Pentru ca voi stiti ca dragostea dintre o mama si copilul ei este un sentiment de nedescris si simtiti asta prin fiecare particica a corpului vostru.

Sunt recunoscatoare pentru tot ce am in viata mea si pentru toate etapele prin care am trecut pana in prezent, dar de cand Zenaida-Maria si-a facut aparitia, nu trece zi fara sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru asa dar divin pe care l-am primit atunci cand El ne-a considerat pregatiti.

Copiii sunt bogatia noastra, binele si binecuvantarea sufletului nostru.

Zeny este dovada clara ca toate rugaciunile mele au fost ascultate.
Primul an de dragoste infinita!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus